ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Toto κυκλοφορούν συλλογή με τρία νέα τραγούδια

Στις 9 Φεβρουαρίου το «40 Trips Around The Sun». Οι βετεράνοι rockers Toto γιορτάζουν τα 40 τους χρόνια και για τον λόγο αυτό θα κυκλοφορήσουν στις 9 Φεβρουαρίου 2018 τη νέα τους συλλογή με τίτλο «40 Trips Around The Sun». Το album περιλαμβάνει 17 κομμάτια, 3 εκ των οποίων είναι…

Στις 9 Φεβρουαρίου το «40 Trips Around The Sun».

Οι βετεράνοι rockers Toto γιορτάζουν τα 40 τους χρόνια και για τον λόγο αυτό θα κυκλοφορήσουν στις 9 Φεβρουαρίου 2018 τη νέα τους συλλογή με τίτλο «40 Trips Around The Sun».

Το album περιλαμβάνει 17 κομμάτια, 3 εκ των οποίων είναι ακυκλοφόρητα. Πρόκειται για τα «Spanish Sea», «Alone» και «Struck By Lightning». Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το «Alone», το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από την μπάντα.

Τα τέσσερα βασικά μέλη των Toto, Steve Lukather, David Paich, Steve Porcaro και Joseph Williams μπήκαν νωρίτερα μέσα στη χρονιά στο studio για να δουλέψουν το album, με τον Lukather να δηλώνει μεταξύ άλλων για το «Alone»: «Είναι μια ολοκαίνουρια σύνθεση και γράφτηκε μέσα σε ένα δωμάτιο από όλους μας. Αρχικά θέλαμε να συνθέσουμε ένα ανεβαστικό τραγούδι. Οι στίχοι είναι αρκετά σκοτεινοί».

Για το «Spanish Sea»: «Είναι ένα παλιότερο κομμάτι το οποίο και με τη βοήθεια της τεχνολογίας καταφέραμε να δουλέψουμε ξανά».

Για το τρίτο νέο κομμάτι της συλλογής, «Struck By Lightning» είπε ο David Paich: «Είχα το βασικό riff για μήνες στο μυαλό μου. Χαίρομαι που καταφέραμε να το κάνουμε τραγούδι».

Το tracklist του «40 Trips Around The Sun»:
01. Alone
02. Spanish Sea
03. I’ll Supply The Love
04. I’ll Be Over You
05. Stranger In Town
06. 99
07. Struck By Lightning
08. Pamela
09. Afraid Of Love
10. I Won’t Hold You Back
11. Jake To The Bone
12. Stop Loving You
13. Lea
14. Hold The Line
15. Georgy Porgy
16. Rosanna
17. Africa

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top