ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Touché Amoré – Stage Four

Θυμός, πόνος, τύψεις και θλίψη «κατοικούν» στο ιδιαίτερο, τέταρτο studio album των Touché Amoré, στο οποίο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι ο Jeremy Bolm. Ο τραγουδιστής, δημιουργεί την πιο αυτοβιογραφική δουλειά της μπάντας, καθώς αποτελεί ένα ξέσπασμα  για το θάνατο της μητέρας του το 2014, γεγονός το οποίο τον σημάδεψε τόσο που…

Θυμός, πόνος, τύψεις και θλίψη «κατοικούν» στο ιδιαίτερο, τέταρτο studio album των Touché Amoré, στο οποίο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι ο Jeremy Bolm. Ο τραγουδιστής, δημιουργεί την πιο αυτοβιογραφική δουλειά της μπάντας, καθώς αποτελεί ένα ξέσπασμα  για το θάνατο της μητέρας του το 2014, γεγονός το οποίο τον σημάδεψε τόσο που εξωτερικεύει άκρως ειλικρινή όσο και ποικίλα συναισθήματα τα οποία σου «μιλούν» στιχουργικά -και φυσικά μουσικά- μέχρι το κόκκαλο. Κι αυτό, σε συνδυασμό με το ταλέντο και την ηχητική εξέλιξη, είναι η καλύτερη οδός για την ουσιαστική επιτυχία. Έτσι, οι οπαδοί της post hardcore μπάντας από το Los Angeles θα συμπεριλάβουν στη δισκοθήκη τους μια από τις πιο αξιόλογες δουλειές της. Απαρτίζεται από έντεκα κομμάτια -ανάμεσά τους το εξαιρετικό ντουέτο με την Julien Baker  «Skyscraper» -κι ένα bonus track («Gather»). Την παραγωγή υπογράφει ο Brad Wood.

Συγκρότημα: Touché Amoré
Album: Stage Four
Εταιρία: Epitaph Records
Ημ. Κυκλοφορίας: 16/9/2016

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top