ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγούδι των Guns N Roses στο επερχόμενο Terminator;

Φουντώνουν οι φήμες περί κυκλοφορίας νέου τραγουδιού. Σε ανάρτηση της στο Facebook, η Αυστραλιανή σελίδα Guns Over Oz, αναφέρει πως οι Guns N Roses πρόκειται να συμμετέχουν με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι στο επερχόμενο soundtrack του Terminator. Η ανάρτηση της σελίδας κάνει λόγο για συνάντηση των μελών του συγκροτήματος με τον…

Φουντώνουν οι φήμες περί κυκλοφορίας νέου τραγουδιού.

Σε ανάρτηση της στο Facebook, η Αυστραλιανή σελίδα Guns Over Oz, αναφέρει πως οι Guns N Roses πρόκειται να συμμετέχουν με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι στο επερχόμενο soundtrack του Terminator.

Η ανάρτηση της σελίδας κάνει λόγο για συνάντηση των μελών του συγκροτήματος με τον πρωταγωνιστή Arnold Schwarzenegger, με αντικείμενο συζήτησης την σύνθεση του τραγουδιού.

Η Paramount Pictures έδωσε πριν από λίγες ημέρες το νέο trailer της ταινίας Terminator: Dark Fate, του οποίου την παραγωγή έχει αναλάβει ο James Cameron και την σκηνοθεσία ο Tim Miller.

Η πρεμιέρα της ταινίας είναι προγραμματισμένη για την πρώτη μέρα του Νοέμβρη.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top