Τρία νέα live videos από τους Naxatras

R NEWS TEAM
Posted on Ιούλιος 13, 2018, 7:00 πμ
44 secs

Τα συναυλιακά σχέδια του συγκροτήματος.

Το hard psychedelic rock σχήμα των Naxatras έδωσε στη δημοσιότητα τρία videos από τη τελευταία μεγάλη headline συναυλία του στην Αθήνα, το Σάββατο 21 Απριλίου στο Gagarin 205.

Όπως η ίδια η μπάντα λέει: «Η συναυλία στο Gagarin ήταν για μας μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της μπάντας ως τώρα. Όλα τα επιμέρους στοιχεία, από τον ήχο και το φωτισμό μέχρι το χορό και τα visuals, βοήθησαν στο να συντελεστεί μια υπερβατική εμπειρία, πιστή στις προθέσεις που είχαμε εξαρχής για αυτή. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν με τον τρόπο τους για αυτή την όμορφη βραδιά και, πάνω απο όλα, όλους εσάς που μοιραστήκατε μαζί μας αυτό το αξέχαστο βίωμα!».

Τα τρία νέα videos από το live των Naxatras στο Gagarin205:

Η μπάντα είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιήσει μέσα στο καλοκαίρι εμφανίσεις σε σημαντικά μουσικά φεστιβάλ σε Πορτογαλία και Ελλάδα και αργότερα στο Βέλγιο:

• 11.08.18 – SonicBlast Moledo (Πορτογαλία)
• 23.08.18 – Ziria Festival (Ελλάδα)
• 31.08.18 – Street Mode Festival (Ελλάδα)
• 14.10.18 – Desertfest (Βέλγιο)

Θυμίζουμε πως οι Naxatras πρόκειται τον προσεχή Οκτώβριο να αναχωρήσουν για τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής Ευρωπαϊκή περιοδεία τους, η οποία περιλαμβάνει 38 συναυλίες, σε 15 χώρες και καταδεικνύει το μέγεθος που έχει αρχίσει η μπάντα να παίρνει στο Πανευρωπαϊκό στερέωμα της ψυχεδελικής rock μουσικής σκηνής. Μαζί τους θα βρίσκονται και οι Half Gramme Of Soma, οι οποίοι μετά το καταπληκτικό «Groove Is Black» χτίζουν με τη σειρά το όνομά τους.

Λίγο καιρό πριν, οι Naxatras κυκλοφόρησαν το πρώτο επίσημο μουσικό βίντεο από την πιο πρόσφατη δισκογραφική του κυκλοφορία «III» για το τραγούδι “Spring Song”.

Το «ΙII», αναμφίβολα αποτελεί την ωριμότερη δουλειά των Naxatras μέχρι σήμερα, και όπως φαίνεται αυτή που τους καθιερώνει ως ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του γενικότερου heavy rock φάσματος, εντός και εκτός συνόρων. Ακούστε το στην ολότητά του εδώ:

Μπορείτε να παραγγείλετε το «III» μέσω της σελίδας Bandcamp του συγκροτήματος εδώ: https://naxatras.bandcamp.com

Ακολουθήστε τους Naxatras στο facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις προσεχείς δραστηριότητες του σχήματος: www.facebook.com/naxatras

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST