ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρείς δισκογραφικές μάχονται για τα ακυκλοφόρητα κομμάτια του Prince

Σκληρή μάχη αναμένεται να δώσουν οι τρείς μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρίες του πλανήτη προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματα για τις μεταθανάτιες κυκλοφορίες του Prince. Σύμφωνα με πηγές του Billboard, μια εκ των Universal Music Group, Sony Entertainment και Warner Music Group θα χρειαστεί να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη,…

Σκληρή μάχη αναμένεται να δώσουν οι τρείς μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρίες του πλανήτη προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματα για τις μεταθανάτιες κυκλοφορίες του Prince.

Σύμφωνα με πηγές του Billboard, μια εκ των Universal Music Group, Sony Entertainment και Warner Music Group θα χρειαστεί να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, δαπανώντας ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα 35 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στα αρχεία του Prince και να μπορέσει να ρίξει στην αγορά τα πολλά -όπως πιστεύεται- ακυκλοφόρητα κομμάτια του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπάρχουν χιλιάδες ώρες ακυκλοφόρητης μουσικής, οι οποίες μένει να αξιολογηθούν και στη συνέχεια να κυκλοφορήσουν στην αγορά τα επόμενα χρόνια.

Αυτό που σίγουρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους fans του Prince είναι η επετειακή επανακυκλοφορία του κλασικού «Purple Rain», το οποίο θα βγει στην αγορά μέσα στο 2017 από το ίδρυμα που διαχειρίζεται τη μουσική κληρονομιά του Prince.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top