Ένα μέρος που ζεις και σε εμπνέει να δημιουργήσεις μουσική και όχι μόνο.

Από το αρχιτεκτονικό γραφείο Wolf Architects που έχει έδρα τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, σχεδιάστηκε όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, για πελάτες που είναι rock stars. Το σπίτι στηρίζεται ανάμεσα σε δύο βράχους και ολοκληρώνεται από μια πισίνα 25 μέτρων που εκτείνεται περιμετρικά του.
Είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε γύρω από τη μουσική, για μουσική.

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, το σπίτι στέκεται ανάμεσα σε δύο βραχώδεις σχηματισμούς στην κορυφή ενός λόφου. Οι Αρχιτέκτονες της WOLF κατάφεραν να ξεπεράσουν τις προκλήσεις μιας πολύ δύσκολης περιοχής και με τη σειρά τους να αποκομίσουν τα οφέλη από τις ιδιόρρυθμες συνθήκες. Οι προσεκτικές τοπογραφικές μελέτες και οι ιδιομορφίες του βράχου δημιούργησαν την ευκαιρία για ένα υπόγειο γκαράζ 8 αυτοκινήτων, αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει και μια βάρκα.

Προς το πίσω μέρος του ακινήτου, υπάρχει ένα διώροφο μουσικό στούντιο, με εκπληκτική θέα. Στο κύριο καθιστικό, υπάρχει τζάκι το οποίο είναι χτισμένο από ορείχαλκο σε συνδυασμό με λιωμένα πιατίνια Zildjian.

Το σύνολο του ισογείου λειτουργεί ως ένας μεγάλος χώρος ψυχαγωγίας ενώ τα υπνοδωμάτια είναι στο επάνω όροφο ο οποίος είναι πλήρως ηχομονωμένος. Η άριστη μόνωση έχει επιτευχθεί με τον διαχωρισμό των επιπέδων με μονωμένες πλάκες σκυροδέματος.

Ένας από τους πελάτες ήταν drummer και τα τρία παράθυρα του σπιτιού ήταν συμβολικά ώστε να θυμίζουν τα τρία βασικά πιατίνια που βρίσκονται σε ένα set τυμπάνων.

Ο Σάββας Στανής μεγάλωσε στην Κομοτηνή και είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού FC των Dream Theater, βραβευμένο από τη Warner music και την ifpi για τις πωλήσεις του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Έχει περάσει από τα μουσικά περιοδικά Rock On και Rock Hard ενώ βρέθηκε πίσω από την κονσόλα του Atlantis 105,2. Λατρεύει το φαγητό με αδυναμία στα burger και ζει με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα γνωρίσει από κοντά τον Antony Bourdain.