ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Ty Segal & White Fence – Joy

Μετά το «Hair» του 2012, Ty Segall και White Fence (aka Tim Presley) συνεργάζονται εκ νέου σε ένα καθαρό psych album. Με μόλις 30 λεπτά διάρκεια, τα 15 κομμάτια του album σπανίως ξεπερνούν τα 2 λεπτά, με τους δύο άντρες να συνεισφέρουν εξίσου συνθετικά. Απλό και σε αρκετά του σημεία…

Μετά το «Hair» του 2012, Ty Segall και White Fence (aka Tim Presley) συνεργάζονται εκ νέου σε ένα καθαρό psych album. Με μόλις 30 λεπτά διάρκεια, τα 15 κομμάτια του album σπανίως ξεπερνούν τα 2 λεπτά, με τους δύο άντρες να συνεισφέρουν εξίσου συνθετικά. Απλό και σε αρκετά του σημεία ζόρικο, το «Joy» σου σερβίρει μουσικά σφηνάκια που σε ταξιδεύουν από το πρώιμο rock των Pink Floyd, στην pop ψυχεδέλεια του «Revolver» των Beatles, και όλα αυτά με την «φασαρία» της Δυτικής Ακτής, με το πόδι σπανίως να σηκώνεται από το fuzz πετάλι. Μετά τον θρίαμβο του «Freedom’s Goblin» ο Segal δεν πατάει φρένο, με τους οπαδούς του να βρίσκουν το δικό τους soundtrack του καλοκαιριού.

Συγκρότημα: Ty Segall & White Fence
Album: Joy
Label: Drag City
Ημ. Κυκλοφορίας: 20/07/2018

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Μένει στην Αθήνα τα τελευταία 14 χρόνια. Αγαπάει τα ξωτικά όλων των φυλών, τον Batman, τον Tarantino, τους Pink Floyd και τον Nick Cave. Στο Game of Thrones είναι με τους Stark και σίγουρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το θάνατο του Nedd Stark στον πρώτο κύκλο. Θα ήθελε να μένει στην άκρη μιας λίμνης σε ένα πέτρινο σπίτι στη Σκωτία.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top