ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Ulver – The Assassination Of Julius Caesar

Η πολυσχιδής προσωπικότητα του Kristoffer Rygg σε προκαλεί να τον ακολουθήσεις στο 13ο studio album των Ulver. Και προτού βιαστείς φίλε metalhead να αφορίσεις και να κράξεις για ακόμα μια φορά τους Νορβηγούς για τον δρόμο που έχουν χαράξει εδώ και χρόνια, κάνε τον κόπο να ανοίξεις το μυαλό και…

Η πολυσχιδής προσωπικότητα του Kristoffer Rygg σε προκαλεί να τον ακολουθήσεις στο 13ο studio album των Ulver. Και προτού βιαστείς φίλε metalhead να αφορίσεις και να κράξεις για ακόμα μια φορά τους Νορβηγούς για τον δρόμο που έχουν χαράξει εδώ και χρόνια, κάνε τον κόπο να ανοίξεις το μυαλό και τα αυτιά σου και να ακούσεις αυτό το εξαίσιο album. Απαλλαγμένοι από κάθε είδους στεγανά, το «The Assassination Of Julius Caesar» είναι indie, είναι dark, είναι prog… είναι Ulver! Με κομμάτια όπως το εναρκτήριο «Nemoralia», το «Rolling Stone», το «1969» και το σπαρακτικό «So Falls The World» που θα έκανε ακόμα και τους Depeche Mode να προσκυνήσουν, οι Ulver συνεχίζουν να πειραματίζονται δημιουργώντας ίσως το πιο μελωδικό και προσβάσιμο album τους, χωρίς να δέχονται εκπτώσεις στην ποιότητά τους. Οι Ulver ακούγονται προκλητικοί συνεχίζοντας την άκρως ενδιαφέρουσα μουσική τους περιπλάνηση.

Συγκρότημα: Ulver
Album: The Assassination Of Julius Caesar
Label: House Of Mythology
Ημ. Κυκλοφορίας: 07/04/2017

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top