ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Ulver – Sic Transit Gloria Mundi (EP)

Μετά το μαγικό «The Assassination Of Julius Caesar», οι Ulver ολοκληρώνουν στο νέο τους studio το EP «Sic Transit Gloria Mundi» με δύο κομμάτια που ξεκίνησαν να δουλεύουν πριν αρκετό καιρό. Τα «Echo Chamber» και «Bring Out Your Dead» συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησε το τελευταίο full-length της μπάντας με…

Μετά το μαγικό «The Assassination Of Julius Caesar», οι Ulver ολοκληρώνουν στο νέο τους studio το EP «Sic Transit Gloria Mundi» με δύο κομμάτια που ξεκίνησαν να δουλεύουν πριν αρκετό καιρό. Τα «Echo Chamber» και «Bring Out Your Dead» συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησε το τελευταίο full-length της μπάντας με την avant-garde pop των Νορβηγών να συγκινεί για ακόμα μια φορά. Ειλικρινά δε ξέρω τον λόγο που τα συγκεκριμένα κομμάτια έμειναν έξω από το «The Assassination…», αλλά το ευτύχημα είναι που ευτυχώς βρήκαν τον δρόμο τους, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μπάντα που βρίσκεται στα καλύτερά της. Όσο για τη διασκευή στο «The Power Of Love», γίνεται με απόλυτο σεβασμό, προσεγγίζοντας όσο αυτό είναι δυνατόν το αυθεντικό αποτέλεσμα. Αληθινή τέχνη. Ulver ευχαριστούμε!

Συγκρότημα: Ulver
Album: Sic Transit Gloria Mundi
Label: House Of Mythology
Ημ. Κυκλοφορίας: 11/11/2017

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Μένει στην Αθήνα τα τελευταία 14 χρόνια. Αγαπάει τα ξωτικά όλων των φυλών, τον Batman, τον Tarantino, τους Pink Floyd και τον Nick Cave. Στο Game of Thrones είναι με τους Stark και σίγουρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το θάνατο του Nedd Stark στον πρώτο κύκλο. Θα ήθελε να μένει στην άκρη μιας λίμνης σε ένα πέτρινο σπίτι στη Σκωτία.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top