ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Ozzy Osbourne

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο γιος του Ozzy Osbourne, Jack, ενημέρωσε τους fans του madman πως η κατάσταση της υγείας του πατέρα του βελτιώνεται συνεχώς. Ο βετεράνος frontman νοσηλεύεται σε νοσοκομείο έπειτα από επιπλοκές που προκλήθηκαν από γρίπη, η οποία τον ανάγκασε να αναβάλει και το Ευρωπαϊκό σκέλος της…

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο γιος του Ozzy Osbourne, Jack, ενημέρωσε τους fans του madman πως η κατάσταση της υγείας του πατέρα του βελτιώνεται συνεχώς.

Ο βετεράνος frontman νοσηλεύεται σε νοσοκομείο έπειτα από επιπλοκές που προκλήθηκαν από γρίπη, η οποία τον ανάγκασε να αναβάλει και το Ευρωπαϊκό σκέλος της No More Tours 2 περιοδείας.

«Πάω να δω τον πατέρα μου. Τα πάει πολύ καλύτερα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας» λέει το μήνυμα του Jack Osbourne στο Instagram.

Στο άκουσμα της είδησης πως ο Ozzy βρίσκεται στο νοσοκομείο, ο κόσμος της rock και metal μουσικής έστειλε μηνύματα για ταχεία ανάρρωση, με αυτό του Tony Iommi να ξεχωρίζει.

Ο κιθαρίστας και μουσικός συνοδοιπόρος του Ozzy στους Black Sabbath, με ανάρτησή του στο Twitter ευχήθηκε περαστικά, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως γρήγορα ο madman θα βρεθεί και πάλι στην σκηνή.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top