ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Βγαίνει από την αποτοξίνωση ο James Hetfield

Επιστρέφει στις υποχρεώσεις των Metallica. Εξαιρετικά είναι τα νέα που προκύπτουν από το στρατόπεδο των Metallica, με τον James Hetfield να ολοκληρώνει με επιτυχία όπως όλα δείχνουν το πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Στις 30 του μήνα η πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Οι Metallica αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τις εμφανίσεις τους στην Αυστραλία στα…

Επιστρέφει στις υποχρεώσεις των Metallica.

Εξαιρετικά είναι τα νέα που προκύπτουν από το στρατόπεδο των Metallica, με τον James Hetfield να ολοκληρώνει με επιτυχία όπως όλα δείχνουν το πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Στις 30 του μήνα η πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Οι Metallica αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τις εμφανίσεις τους στην Αυστραλία στα τέλη της περασμένης χρονιάς, με τον Hetfield να μπαίνει σε κλινική προκειμένου να πολεμήσει τον εθισμό του στο αλκοόλ. Πλέον, ο ηγέτης των Αμερικανών metallers έχει προγραμματίσει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο μουσείο αυτοκινήτων Petersen, εκεί όπου θα παρουσιαστούν δέκα μοντέλα αυτοκινήτων που του ανήκουν.

Πλέον, οι Metallica προσανατολίζονται στον επανασχεδιασμό των live shows τους και στις καλοκαιρινές τους ζωντανές εμφανίσεις.

Latest from IN FOCUS

Go to Top