ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Vicky Cornell έκανε αγωγή στους Soundgarden

«Δεν πρόκειται να θυσιάσω το μέλλον των παιδιών μου». Σύμφωνα με το TMZ, η χήρα του Chris Cornell, Vicky, έκανε μήνυση και αγωγή στα υπόλοιπα μέλη των Soundgarden, ζητώντας τους χρήματα για πνευματικά δικαιώματα. Όταν ο Kim Thayil, κιθαρίστας των Αμερικανών rockers, έλεγε νωρίτερα μέσα στην χρονιά πως στα πλάνα…

«Δεν πρόκειται να θυσιάσω το μέλλον των παιδιών μου».

Σύμφωνα με το TMZ, η χήρα του Chris Cornell, Vicky, έκανε μήνυση και αγωγή στα υπόλοιπα μέλη των Soundgarden, ζητώντας τους χρήματα για πνευματικά δικαιώματα.

Όταν ο Kim Thayil, κιθαρίστας των Αμερικανών rockers, έλεγε νωρίτερα μέσα στην χρονιά πως στα πλάνα των Soundgarden υπήρχε η σκέψη για κυκλοφορία ενός ακόμα album με κομμάτια που είχαν ηχογραφηθεί πριν από τον θάνατο του Chris Cornell, αρκετοί είχαν προβλέψει την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Η Vicky Cornell κατέθεσε μήνυση και αγωγή εναντίον των μελών του συγκροτήματος ζητώντας τους «αρκετές χιλιάδες δολάρια που κανονικά θα έπρεπε να αποδοθούν σε αυτήν και τα παιδιά της».

Στην αγωγή αναφέρεται πως τα χρήματα αφορούν ηχογραφήσεις του Chris, τα δικαιώματα των οποίων θα πρέπει να διαχειρίζεται η οικογένεια και το ίδρυμα Chris Cornell.

Σύμφωνα πάντα με την αγωγή, η Vicky Cornell κάνει λόγο για αθέμιτες πρακτικές, αφόρητη πίεση και εκφοβισμό από πλευράς του συγκροτήματος.

Στην μακροσκελή ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Vicky Cornell αναφέρει μεταξύ άλλων: «Δεν είναι αυτός ο τρόπος που ήθελα να προχωρήσω. Αλλά δεν πρόκειται να θυσιάσω το μέλλον των παιδιών μας για κανέναν άπληστο. Και δεν θα νιώσω άσχημα επειδή ο άντρας που αγαπούσα έφυγε τόσο νωρίς».

Και συνεχίζει: «Θέλω δικαιοσύνη, για μένα, τα παιδιά μου και την μνήμη του Chris. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μας αυτές τις δύσκολες ώρες. Η αγάπη και η καλοσύνη σας δεν πρόκειται να ξεχαστεί».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ανάρτηση της Cornell στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/B52rFbqBm-F/?utm_source=ig_embed

Όπως είναι φυσικό, κάθε σκέψη που υπήρχε από το συγκρότημα για να κυκλοφορήσει νέα μουσική μπαίνει στο περιθώριο.

Οι Soundgarden είναι ανάμεσα στα ονόματα που έχουν προταθεί για το Rock And Roll Hall Of Fame, αλλά φαίνεται πως αυτό είναι το λιγότερο που απασχολεί αυτή την στιγμή τα μέλη της μπάντας.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top