ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Volbeat μπαίνουν στο studio μέσα στο 2018

Ετοιμάζεται ο διάδοχος του «Seal The Deal & Let’s Boogie». Οι Volbeat σχεδιάζουν να μπουν στο studio μέσα στο 2018 με σκοπό την ηχογράφηση του νέου τους album, το οποίο θα διαδεχθεί το «Seal The Deal & Let’s Boogie». Ο έβδομος δίσκος της μπάντας θα βγει στην αγορά μέσα στο…

Ετοιμάζεται ο διάδοχος του «Seal The Deal & Let’s Boogie».

Οι Volbeat σχεδιάζουν να μπουν στο studio μέσα στο 2018 με σκοπό την ηχογράφηση του νέου τους album, το οποίο θα διαδεχθεί το «Seal The Deal & Let’s Boogie».

Ο έβδομος δίσκος της μπάντας θα βγει στην αγορά μέσα στο 2019 και θα είναι το πρώτο της μπάντας με τον μπασίστα Kaspar Boye Larsen.

Οι Volbeat έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας και θα εμφανιστούν στο φετινό Rockwave Festival την Παρασκευή 20 Ιουλίου στο πλευρό των σπουδαίων Iron Maiden. Μαζί τους ακόμα και οι Tremonti, οι οποίοι επίσης έρχονται στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην καριέρα τους.

Το «Seal The Deal & Let’s Boogie» κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2016 από την Republic με το album να σημειώνει μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top