ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Volbeat δουλεύουν πάνω στο νέο τους album

Οι Δανοί heavy rockers έχουν έτοιμα ήδη πέντε νέα τραγούδια. Πάνω στον διάδοχο του «Seal The Deal And Let’s Boogie» δουλεύουν οι Δανοί heavy rockers Volbeat, έχοντας μάλιστα έτοιμα ήδη πέντε νέα τραγούδια! Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό στο πλαίσιο του Rock On The Range Festival στο Columbus του Ohio, ο…

Οι Δανοί heavy rockers έχουν έτοιμα ήδη πέντε νέα τραγούδια.

Πάνω στον διάδοχο του «Seal The Deal And Let’s Boogie» δουλεύουν οι Δανοί heavy rockers Volbeat, έχοντας μάλιστα έτοιμα ήδη πέντε νέα τραγούδια!

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό στο πλαίσιο του Rock On The Range Festival στο Columbus του Ohio, ο κιθαρίστας/τραγουδιστής των Volbeat Michael Poulsen έδωσε την είδηση πως η μπάντα γράφει τα νέα της τραγούδια σημειώνοντας:

«Γράφουμε πάντα νέα τραγούδια… Υπάρχει κίνηση. Κανείς δε ξέρει πως θα ακούγεται ο νέος δίσκος. Κάποιες φορές μπορεί να σε κουράζει το να πρέπει να γράψεις νέα τραγούδια και να τα ηχογραφήσεις. Όμως λίγο μετά βρίσκεις νόημα σε αυτή την διαδικασία. Είναι πολύ όμορφο να έχεις έμπνευση».

Σύμφωνα με τον Poulsen, τρία από τα νέα κομμάτια είναι αρκετά heavy και τα άλλα δύο πιο μελωδικά rock τραγούδια.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top