ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Volbeat κυκλοφόρησαν το lyric video του νέου τους τραγουδιού «The Bliss»

Το νέο τους lyric video για το κομμάτι «The Bliss» έδωσαν στη δημοσιότητα οι Δανοί heavy rock n rollers Volbeat. Το τραγούδι βρίσκεται στο επερχόμενο έκτο studio album της μπάντας με τίτλο «Seal The Deal & Let’s Boogie» το οποίο θα βγει στην αγορά στις 3 Ιουνίου από την Republic…

Το νέο τους lyric video για το κομμάτι «The Bliss» έδωσαν στη δημοσιότητα οι Δανοί heavy rock n rollers Volbeat.

Το τραγούδι βρίσκεται στο επερχόμενο έκτο studio album της μπάντας με τίτλο «Seal The Deal & Let’s Boogie» το οποίο θα βγει στην αγορά στις 3 Ιουνίου από την Republic Records.

Την παραγωγή του δίσκου έχει κάνει ο επί χρόνια συνεργάτης του συγκροτήματος Jacob Hansen με τη βοήθεια του frontman της μπάντας Michael Poulsen αλλά και του Αμερικανού κιθαρίστα Rob Caggiano. Το «Seal The Deal & Let’s Boogie» περιλαμβάνει 13 νέες συνθέσεις στο γνωστό ύφος των Volbeat.

Για το νέο album δήλωσε ο Poulsen: «Μετά από μήνες σύνθεσης και ηχογραφήσεων, είμαστε στη θέση να σας παρουσιάσουμε το «Seal The Deal & Let’s Boogie». Ακούστε το δυνατά.

Οι Volbeat έχουν πλέον στις τάξεις τους τον μπασίστα Kaspar Boye Larsen, ο οποίος έπαιξε και στο παρελθόν με την μπάντα σε κάποια shows καθώς και στους The Hitchcocks και The Kandidate.

Τα κομμάτια του νέου album των Volbeat:

01. The Devil’s Bleeding Crown
02. Marie Laveau
03. The Bliss
04. The Gates of Babylon
05. Let It Burn
06. Black Rose
07. Rebound
08. Mary Jane Kelly
09. Goodbye Forever
10. Seal The Deal
11. Battleship Chains
12. You Will Know
13. The Loa’s Crossroad

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top