ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Volbeat – Seal The Deal & Let’s Boogie

Με τον ίδιο τον frontman της μπάντας Michael Poulsen να δηλώνει πως τα κομμάτια που υπάρχουν στο «Seal The Deal & Let’s Boogie» είναι το magnum opus των Volbeat, ο πήχης είχε ανέβει αρκετά ψηλά, ειδικά και μετά την κυκλοφορία του φοβερού single «The Devil’s Bleeding Crown». Μπορεί το νέο…

Με τον ίδιο τον frontman της μπάντας Michael Poulsen να δηλώνει πως τα κομμάτια που υπάρχουν στο «Seal The Deal & Let’s Boogie» είναι το magnum opus των Volbeat, ο πήχης είχε ανέβει αρκετά ψηλά, ειδικά και μετά την κυκλοφορία του φοβερού single «The Devil’s Bleeding Crown». Μπορεί το νέο album των Δανών να έχει ακόμα πιο εμπορική προσέγγιση και ναι, συμφωνώ πως οι metal καταβολές του group έχουν τεθεί στο περιθώριο (η συνεργασία με τον King Diamond για παράδειγμα έδωσε τη θέση της σε αυτή με τον Danko Jones), όμως κανένας δε μπορεί να πει πως οι Δανοί δεν συνεχίζουν να γράφουν super rock hits που για ακόμα μια φορά θα ξεσηκώσουν τις αρένες στο πόδι. Πανέξυπνες κιθαριστικές ιδέες και το μεγάλο ατού της μπάντας -οι φωνητικές μελωδίες του Poulsen- κάνουν το έκτο studio album της μπάντας απαραίτητο για κάθε ενημερωμένη δισκοθήκη.

Συγκρότημα: Volbeat
Album: Seal The Deal & Let’s Boogie
Εταιρία: Universal
Ημ. Κυκλοφορίας: 03/06/2016

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top