ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS/TOP STORIES

Η Βρετανίδα πρωταθλήτρια δρομέας μεγάλων αποστάσεων Paula Radcliffe αποθεώνει τους Iron Maiden

Η Αγγλίδα χρησιμοποίησε στίχους από το «The Loneliness Of The Long Distance Runner». Η Βρετανίδα πρώην πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων Paula Radcliffe κατά τη διάρκεια εκπομπής του BBC για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στην Βρετανική πρωτεύουσα, αναφέρθηκε στις πνευματικές και σωματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι δρομείς, χρησιμοποιώντας στίχους από…

Η Αγγλίδα χρησιμοποίησε στίχους από το «The Loneliness Of The Long Distance Runner».

Η Βρετανίδα πρώην πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων Paula Radcliffe κατά τη διάρκεια εκπομπής του BBC για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στην Βρετανική πρωτεύουσα, αναφέρθηκε στις πνευματικές και σωματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι δρομείς, χρησιμοποιώντας στίχους από το κομμάτι των Iron Maiden «The Loneliness Of The Long Distance Runner», μέσα από το «Somewhere In Time» του 1986.

Η Radcliffe γυρνά στην κάμερα κατά τη διάρκεια του σχετικού video λέγοντας «Όλοι μας αγαπάμε τους Iron Maiden».

Πίσω στο studio, η παρουσιάστρια Gabby Logan σχολιάζει: «Ο Michael Johnson (σ.σ: θρυλικός Αμερικανός sprinter και πλέον τηλεοπτικός σχολιαστής) είναι εντυπωσιασμένος που άκουσε τους Iron Maiden».

«Θεωρούσαμε πως η Paula θα προετοιμαζόταν για τους μαραθώνιους με συγκροτήματα όπως οι Police και οι Fleetwood Mac. Έχω μείνει έκπληκτη που ακούσαμε τους Iron Maiden εδώ».

H Αγγλίδα δρομέας έριξε αυλαία στην πλούσια καριέρα της με τον τερματισμό της στον μαραθώνιο του Λονδίνου το 2015.

Δείτε το εκπληκτικό video με την Paula Radcliffe:

Latest from IN FOCUS

Go to Top