ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

The War On Drugs: Στα σκαριά νέο live album

Δείτε την ανάρτηση τους στα social media. Με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι The War On Drugs μας προετοιμάζουν για το νέο τους live project. Επιστροφή έπειτα από τρία χρόνια για το συγκρότημα του Adam Granduciel. Έχουν περάσει τρία χρόνια από την κυκλοφορία του «A Deeper Understanding», με…

Δείτε την ανάρτηση τους στα social media.

Με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι The War On Drugs μας προετοιμάζουν για το νέο τους live project. Επιστροφή έπειτα από τρία χρόνια για το συγκρότημα του Adam Granduciel.

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την κυκλοφορία του «A Deeper Understanding», με το συγκρότημα έκτοτε να μην έχει καμία δραστηριότητα και φυσικά να μην έχει δώσει στους fans νέα μουσική. Η σιωπή έσπασε χτες με μια ανάρτηση στο Instagram, η οποία μας προετοιμάζει για ένα νέο live album ή ένα νέο concert film. Ή και τα δύο. Δείτε την ανάρτηση των The War On Drugs παρακάτω:

Το «A Deeper Understanding» βρέθηκε στην λίστα του rockyourlife με τα 50 καλύτερα studio albums του 2017.

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, οι The War On Drugs έκαναν ένα νέο remix στο ακυκλοφόρητο τραγούδι των Rolling Stones «Scarlet», το οποίο βρίσκεται στην επετειακή επανέκδοση του «Goat Head Soup» και στο οποίο ξεχωρίζει η συμμετοχή του Jimmy Page των Led Zeppelin. Το κομμάτι ηχογραφήθηκε το 1974 αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας, με τον Keith Richards να δηλώνει: «Αρχικά δεν το βλέπαμε σαν τραγούδι. Ήταν ένα demo προκειμένου να πιάσουμε το συναίσθημα. Το τελικό αποτέλεσμα όμως βγήκε εξαιρετικό και δε θα μπορούσαμε να μην το αξιοποιήσουμε».

Παράλληλα, ο Granduciel στο πλαίσιο διαδικτυακών εμφανίσεων του στο Instagram παρουσίασε τα νέα κομμάτια «Victim», «I Don’t Wanna Wait» και «Harmonious Dream», τα οποία όμως δεν έχουν προς το παρόν κυκλοφορήσει επίσημα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top