ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Willie Nelson – My Way

Το «My Way» δεν είναι ακόμα ένας tribute δίσκος στον Frank Sinatra, από αυτούς που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Στην 68η δισκογραφική του απόπειρα, ο 85χρονος πλέον Nelson αποτίει φόρο τιμής σε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη με τον οποίο συνδεόταν φιλικά για πολλά χρόνια. Ως εκ τούτου,…

Το «My Way» δεν είναι ακόμα ένας tribute δίσκος στον Frank Sinatra, από αυτούς που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Στην 68η δισκογραφική του απόπειρα, ο 85χρονος πλέον Nelson αποτίει φόρο τιμής σε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη με τον οποίο συνδεόταν φιλικά για πολλά χρόνια. Ως εκ τούτου, ο βετεράνος μουσικός είναι από τους λίγους ανθρώπους πλέον που έχουν πάρει γεύση και οσμή από τα αυθεντικά τραγούδια. Αν αποσυνδέσετε τα 11 τραγούδια του «My Way» από τις αυθεντικές ερμηνείες και την νοσταλγία που αυτά βγάζουν, θα απολαύσετε έναν δίσκο που αναβλύζει μαγεία, με τον Nelson να προσπαθεί και να καταφέρνει να κάνει «δικές του» τις συνθέσεις.

Καλλιτέχνης: Willie Nelson
Album: My Way
Label: Legacy Recordings
Ημ. Κυκλοφορίας: 14/09/2018

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Μένει στην Αθήνα τα τελευταία 14 χρόνια. Αγαπάει τα ξωτικά όλων των φυλών, τον Batman, τον Tarantino, τους Pink Floyd και τον Nick Cave. Στο Game of Thrones είναι με τους Stark και σίγουρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το θάνατο του Nedd Stark στον πρώτο κύκλο. Θα ήθελε να μένει στην άκρη μιας λίμνης σε ένα πέτρινο σπίτι στη Σκωτία.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top