Το Winamp επιστρέφει μέσα στο 2019…

R NEWS TEAM
Posted on Οκτώβριος 17, 2018, 7:57 πμ
13 secs

Η κλασική μουσική πλατφόρμα Winamp που σάρωσε στα 90s επανασχεδιάζεται και ετοιμάζεται για το μεγάλο της comeback το 2019.

Το media player πρόκειται να βγει ξανά στην αγορά σε audio mobile εφαρμογή, συγκεντρώνοντας όλες τις μουσικές σας σε ένα μέρος. Τραγούδια, podcasts και λοιπές υπηρεσίες streaming πρόκειται να είναι συγκεντρωμένες στην νέα εφαρμογή η οποία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο πρώτο μισό της επόμενης χρονιάς.

Με το νέο design, οι χρήστες θα μπορούν να «συμμαζέψουν» τις υπηρεσίες streaming τους, να ακούν μουσική, podcasts, ραδιοφωνικούς σταθμούς και φυσικά να έχουν πρόσβαση στις μουσικές τους λίστες.

Η νέα εφαρμογή του Winamp θα βγει στην αγορά σε iOS και Android, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η desktop εκδοχή της, που επίσης θα παρουσιαστεί μέσα στην επόμενη χρονιά.

Το Winamp εξαγοράστηκε το 1999 από την AOL αλλά σταδιακά έχασε κοινό, ειδικότερα μετά την άνοδο υπηρεσιών streaming όπως το Spotify και το iTunes.

Το Winamp εξαγοράστηκε το 2014 από την Radionomy, με τον CEO της εταιρίας Alexandre Saboundjian να υπόσχεται μια εντελώς νέα εμπειρία για τους ακροατές και τους χρήστες της.

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σήμερα, παρόλο που το πρόγραμμα δεν έχει δεχθεί καμία αναβάθμιση εδώ και 6 χρόνια.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST