ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξανά μαζί οι Black Sabbath το 2022;

Το συζητούν για τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας. Μπορεί το 2017 να έπεσε η αυλαία για τους Black Sabbath, όμως το συγκρότημα έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει και πάλι ζωντανά κάποια στιγμή στο μέλλον για κάποια ειδική περίσταση. Η περίσταση αυτή σύμφωνα με τον Ozzy Osbourne είναι οι Αγώνες…

Το συζητούν για τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας.

Μπορεί το 2017 να έπεσε η αυλαία για τους Black Sabbath, όμως το συγκρότημα έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει και πάλι ζωντανά κάποια στιγμή στο μέλλον για κάποια ειδική περίσταση.

Η περίσταση αυτή σύμφωνα με τον Ozzy Osbourne είναι οι Αγώνες της Κοινοπολιτείας που θα διεξαχθούν μάλιστα στο Birmingham το 2022, με τον madman να δηλώνει πως θα ήταν μια καλή ευκαιρία για τους Black Sabbath να βρεθούν και πάλι μαζί επί σκηνής.

Την άποψη του συμμερίζεται και ο Tony Iommi, ο οποίος μιλώντας στην Birmingham Mail άφησε με την σειρά του ανοιχτό το ενδεχόμενο, τονίζοντας: «Θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία. Είμαι μέσα. Θα ήθελα να το κάνω είτε με τους Black Sabbath είτε μόνος μου».

Οι Black Sabbath ολοκλήρωσαν την πορεία τους στο Birmingham τον Φεβρουάριο του 2017. Μένει πλέον να δούμε αν οι fans τους θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν ζωντανά ακόμα μια φορά.

Latest from TOP STORIES

Go to Top