ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ξανά σε δημοπρασία η διάσημη ζακέτα του Kurt Cobain

Την φόρεσε στο θρυλικό MTV Unplugged του 1993. Στο σφυρί, για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια, θα βγει η διάσημη πράσινη ζακέτα που φορούσε ο Kurt Cobain στο κλασικό MTV Unplugged των Nirvana, το 1993. Η ζωντανή ηχογράφηση των grunge θρύλων, μια από τις πλέον γνωστές του μουσικού καναλιού, πραγματοποιήθηκε τον…

Την φόρεσε στο θρυλικό MTV Unplugged του 1993.

Στο σφυρί, για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια, θα βγει η διάσημη πράσινη ζακέτα που φορούσε ο Kurt Cobain στο κλασικό MTV Unplugged των Nirvana, το 1993.

Η ζωντανή ηχογράφηση των grunge θρύλων, μια από τις πλέον γνωστές του μουσικού καναλιού, πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 1993, πέντε μήνες πριν από τον θάνατο του Cobain σε ηλικία 27 ετών.

Η ζακέτα, που δεν έχει μπει από τότε στο πλυντήριο, πουλήθηκε την τελευταία φορά τον Νοέμβριο του 2015 προς περίπου $80,000. Ο τωρινός της ιδιοκτήτης που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του κρατούσε φυλαγμένο το ιστορικό ρούχο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Την δημοπρασία θα διενεργήσει στις 25 Οκτωβρίου ο οίκος Julien’s, ο οποίος δήλωσε πως «Τα rock n roll αναμνηστικά και αντικείμενα δεν έχουν πλέον μόνο συλλεκτική αξία, αλλά και επενδυτική».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, η ζακέτα του Cobain αναμένεται να πιάσει κοντά στις $300,000 δολάρια.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top