Θα εμφανιστεί για δεύτερη φορά σε επεισόδιο της έβδομης σαιζόν που ξεκινά τον Ιούλιο.

Ο Brent Hinds των Mastodon πρόκειται να εμφανιστεί ξανά σε ένα επεισόδιο του «Game Of Thrones».

Για τους fans της τηλεοπτικής σειράς το όνομα του Hinds αλλά και των συνοδοιπόρων του στους Mastodon, Brann Dailor και Bill Kelliher δεν είναι άγνωστο, καθώς οι τρείς τους είχαν κάνει μια πρώτη guest εμφάνιση στον πέμπτο κύκλο επεισοδίων 2 χρόνια πριν.

Μάλιστα τότε οι Mastodon είχαν γράψει και το κομμάτι «White Walker» για τις ανάγκες του mixtape «Game Of Thrones: Catch The Throne».

Τώρα, ο Hinds αποκάλυψε στο show του James Jasta των Hatebreed, The Jasta Show, πως θα εμφανιστεί και πάλι στη σειρά, λέγοντας: «Ήρθα μόλις από το δεύτερο cameo μου για το «Game Of Thrones». Με το σπασμένο μου πόδι ήμουν σαν ένα zombie που προχωρούσε».

Θυμίζουμε πως ο Brent Hinds έσπασε το πόδι του μερικούς μήνες πριν σε ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα του.

Τα γυρίσματα για την εμφάνιση του στο «Game Of Thrones» πραγματοποιήθηκαν στο Belfast της Βόρειας Ιρλανδίας, χωρίς πάντως να έγινε γνωστό αν συμμετείχε και κάποιο άλλο μέλος των Mastodon.

Οι Αμερικανοί metallers ετοιμάζονται για την κυκλοφορία της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς «Emperor Of Sand», η οποία θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων την τελευταία μέρα του Μαρτίου.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST