ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ξεκίνησε η μάχη για την περιουσία του Chris Cornell

Στα δικαστήρια για την μεγάλη περιουσία που αφήνει πίσω του ο Chris Cornell αναμένεται να οδηγηθούν οι δύο γυναίκες της ζωής του τραγουδιστή των Soundgarden/Audioslave. Η Vicky Cornell, δεύτερη σύζυγος και χήρα του αδικοχαμένου frontman, έχει καταθέσει αίτηση ως μοναδική διαχειρίστρια του Cornell Family Trust, ιδρύματος που διαχειρίζεται περί τα…

Στα δικαστήρια για την μεγάλη περιουσία που αφήνει πίσω του ο Chris Cornell αναμένεται να οδηγηθούν οι δύο γυναίκες της ζωής του τραγουδιστή των Soundgarden/Audioslave.

Η Vicky Cornell, δεύτερη σύζυγος και χήρα του αδικοχαμένου frontman, έχει καταθέσει αίτηση ως μοναδική διαχειρίστρια του Cornell Family Trust, ιδρύματος που διαχειρίζεται περί τα $20 εκατομμύρια δολάρια που εκτιμάται πως άφησε πίσω του ο frontman.

Στην μάχη μπαίνει πλέον και η πρώτη σύζυγος του Cornell, Susan Silver, αλλά και η 19χρονη κόρη που απέκτησε μαζί το ζευγάρι, Lilian, οι οποίες σε εξώδικό τους ζητούν μέρος της διαθήκης και της περιουσίας, απαιτώντας μάλιστα έλεγχο από ανεξάρτητους ορκωτούς ελεγκτές.

Σύμφωνα με το The Blast, η Vicky Cornell απορρίπτει κάθε διεκδίκηση των Susan και Lilian Silver.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2005 ο Chris Cornell έκανε αγωγή στην Susan κατηγορώντας την ότι προσπάθησε να καταχραστεί χρήματα που ανήκαν στον ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη των Soundgarden. Στην αγωγή αναφέρθηκε πως η Susan είχε παράνομα στην κατοχή της από τον Chris Cornell αρχεία με τραγούδια και στίχους του συγκροτήματος, καθώς και δύο βραβεία Grammy.

Ο Chris Cornell και η Susan Silver παντρεύτηκαν το 1990 και χώρισαν 12 χρόνια αργότερα. Με την Vicky Cornell ο τραγουδιστής των Soundgarden απέκτησε δύο παιδιά, την Toni και τον Christopher.

Latest from IN FOCUS

Go to Top