Ξέσπασε εμφύλιος για τα έσοδα από περιοδείες στους Slipknot

R NEWS TEAM
Posted on Μάρτιος 15, 2019, 3:15 μμ
16 secs

Ο Chris Fehn μηνύει τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας.

Και από το πουθενά… πόλεμος με ανεξέλεγκτες συνέπειες στους Slipknot!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, ο Chris Fehn (κρουστά) κατέθεσε μήνυση και αγωγή εναντίον των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος, κατηγορώντας τους ότι δεν του έχουν αποδώσει τα χρήματα που του αναλογούν από τις πωλήσεις εισιτηρίων και merchandise του συγκροτήματος!

Ο Fehn, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, έχει στρέψει τα βέλη του κυρίως στον Corey Taylor (φωνητικά) και τον Shawn Crahan (επίσης κρουστά). Στην αγωγή του ο Fehn υποστηρίζει πως αντί τα έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων, t-shirts και λοιπών αναμνηστικών να περνούν μέσα από την εταιρία της μπάντας, οι Taylor και Crahan είχαν στήσει ένα δίκτυο δικών τους εταιριών σε διάφορες πολιτείες των Η.Π.Α. προκειμένου να μην αποδίδονται σε αυτόν τα ανάλογα κέρδη.

Η αγωγή του μουσικού κάνει λόγο για «σκιώδεις συναλλαγές» από τους Taylor και Crahan και ζητά να μπουν ορκωτοί ελεγκτές σε όλες τις εταιρίες και τα περιουσιακά στοιχεία του group προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ο Corey Taylor από την μεριά του σε ανάρτηση του στο Twitter δεν αποδέχθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε λίγο χρόνο προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

Όλα αυτά, την στιγμή που οι Slipknot βρίσκονται σε διαδικασία σύνθεσης νέου δίσκου, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσαν και περιοδεία στην Αυστραλία μαζί με τους Metallica.

Ο Fehn, γνωστός από τις μάσκες με τις μακριές μύτες που θυμίζουν Πινόκιο, είναι μέλος των Slipknot από το 1998 και έχει συμμετέχει σε όλα τα studio albums των Slipknot.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST