ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Το YouTube αναβαθμίζει την ποιότητα παλιών video clips

Το YouTube και η Universal Music Group ενώνουν τις δυνάμεις τους για την αναβάθμιση παλιών και αγαπημένων video clips. Από τώρα και για την επόμενη χρονιά, οι δύο εταιρίες αναμένεται να δουλέψουν πάνω σε περισσότερα από 1,000 μουσικά videos, με την πρώτη «φουρνιά» να περιλαμβάνει clips από Beastie Boys, Tom…

Το YouTube και η Universal Music Group ενώνουν τις δυνάμεις τους για την αναβάθμιση παλιών και αγαπημένων video clips.

Από τώρα και για την επόμενη χρονιά, οι δύο εταιρίες αναμένεται να δουλέψουν πάνω σε περισσότερα από 1,000 μουσικά videos, με την πρώτη «φουρνιά» να περιλαμβάνει clips από Beastie Boys, Tom Petty, Nirvana, αλλά και Janet Jackson και Lady Gaga.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας, πρόθεση των δύο εταιριών είναι να αντικαταστήσουν την φτωχή ποιότητα ήχου και εικόνας των videos από τα 80s και 90s, χρησιμοποιώντας όλες τις νέες τεχνολογίες ψηφιοποίησης.

«Τα video clips θα πάρουν πλέον ζωή, αφού αφαιρέσουμε όλη την «σκόνη» που έχει αφήσει πάνω τους ο χρόνος» είπε υψηλόβαθμο στέλεχος του YouTube.

Από τους άμεσα ενδιαφερόμενους είναι και ο Billy Idol, του οποίου έξι clips πρόκειται να αναβαθμιστούν: «Είναι η ευκαιρία να αναβαθμιστούν, έτσι ώστε να μπορέσουν να σταθούν στη νέα ψηφιακή εποχή. Είναι πραγματικά υπέροχο!» δήλωσε ο βετεράνος rocker.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από την εξαιρετική ομολογουμένως δουλειά που έχει γίνει στο κλασικό κομμάτι των Beastie Boys «Sabotage».

Latest from IN FOCUS

Go to Top