ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υποψήφιο για πέντε Όσκαρ το Bohemian Rhapsody

Συνεχίζεται η επιτυχία της ταινίας. Οι δύο Χρυσές Σφαίρες που κέρδισε το Bohemian Rhapsody ήταν η αρχή, με τον μεγάλο στόχο της ταινίας να είναι πλέον τα Όσκαρ. Η βιογραφική ταινία των Queen, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει προταθεί για πέντε χρυσά αγαλματίδια. Το Bohemian Rhapsody έχει προταθεί για βραβείο καλύτερης…

Συνεχίζεται η επιτυχία της ταινίας.

Οι δύο Χρυσές Σφαίρες που κέρδισε το Bohemian Rhapsody ήταν η αρχή, με τον μεγάλο στόχο της ταινίας να είναι πλέον τα Όσκαρ.

Η βιογραφική ταινία των Queen, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει προταθεί για πέντε χρυσά αγαλματίδια.

Το Bohemian Rhapsody έχει προταθεί για βραβείο καλύτερης ταινίας, ενώ ο Rami Malek θα παλέψει για αυτό του καλύτερου ηθοποιού. Η ταινία έχει άλλες 3 υποψηφιότητες, αυτές τ(Achievement In Sound mixing, Achievement In Sound Editing και Achievement In Film Editing).

Τα αποτελέσματα της ακαδημίας θα ανακοινωθούν στην 91η τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 24 του ερχόμενου μήνα.

Για όσους δεν πρόλαβαν να δουν την ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες, το Bohemian Rhapsody θα κυκλοφορήσει σε DVD, Blu-ray και ψηφιακά στις 4 Μαρτίου, μέσω της 20th Century Fox.

Για να δείτε τις υποψηφιότητες σε όλες τις κατηγορίες, πατήστε εδώ.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top