ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Το 2022 η αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Ozzy Osbourne

Στο πλάνο και η βιογραφική ταινία του Ozzy. Το 2022, αν όλα πάνε καλά, θα πραγματοποιηθεί τελικά η αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Ozzy Osbourne, No More Tours II, σύμφωνα με νέες δηλώσεις της Sharon. Στο πλάνο ο νέος δίσκος καθώς και η βιογραφική ταινία για τον madman. Έπειτα από δύο αναβολές,…

Στο πλάνο και η βιογραφική ταινία του Ozzy.

Το 2022, αν όλα πάνε καλά, θα πραγματοποιηθεί τελικά η αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Ozzy Osbourne, No More Tours II, σύμφωνα με νέες δηλώσεις της Sharon. Στο πλάνο ο νέος δίσκος καθώς και η βιογραφική ταινία για τον madman.

Έπειτα από δύο αναβολές, η πρώτη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και η δεύτερη λόγω της πανδημίας του Covid-19, ο Ozzy Osbourne αναμένεται να βγει στον δρόμο για μια τελευταία φορά το 2022. Η Sharon Osbourne σε συνέντευξη που έδωσε στο Planet Rock Radio αποκάλυψε την είδηση, λέγοντας πως οι περισσότερες μεγάλες περιοδείες έχουν προγραμματιστεί για εκείνη την χρονιά:

«Όλοι ψάχνουν χώρους και ημερομηνίες για το 2022. Είναι τρελό. Πολύ δύσκολα πλέον βρίσκεις διαθεσιμότητα» λέει η Sharon, δίνοντας έτσι και πληροφορίες για το πότε θα πρέπει να περιμένουμε την επιστροφή στην συναυλιακή κανονικότητα.

Και πρόσθεσε: «Η περιοδεία έχει μετατεθεί για το 2022. Ελπίζουμε ότι τότε θα επιστρέψουμε στις ζωές μας. Κάνουμε τηλεοπτικές εμφανίσεις όπου μπορούμε και θέλουμε να συνεχίσουμε μέχρι να μπορεί ο κόσμος να δει ξανά τον Ozzy ζωντανά».

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης της, η Sharon επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι ο θρυλικός τραγουδιστής βρίσκεται στο studio δουλεύοντας πάνω στο νέο του album, το οποίο θα διαδεχθεί το «Ordinary Man».

Η είδηση που βγήκε από την συνέντευξη της Sharon είναι ότι στο πλάνο βρίσκεται και η βιογραφική ταινία του Ozzy, κάτι για το οποίο μας είχε προιδεάσει και ο Jack Osbourne.

Οι νέες ημερομηνίες για την τελευταία όπως όλα δείχνουν περιοδεία του Ozzy αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Latest from IN FOCUS

Go to Top