ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

30 δισεκατομμύρια δολάρια οι φετινές απώλειες της μουσικής βιομηχανίας

Εν αναμονή της επιστροφής στην συναυλιακή κανονικότητα. Τεράστιες απώλειες που αγγίζουν τα 30 δισεκατομμύρια δολάρια κατέγραψε το 2020 η μουσική βιομηχανία, σύμφωνα με το έγκυρο περιοδικό Pollstar. Όπως προκύπτει από το δημοσίευμα του Pollstar, οι προβλέψεις για φέτος ήταν κέρδη της τάξης των 12.2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Φυσικά, η πανδημία άλλαξε…

Εν αναμονή της επιστροφής στην συναυλιακή κανονικότητα.

Τεράστιες απώλειες που αγγίζουν τα 30 δισεκατομμύρια δολάρια κατέγραψε το 2020 η μουσική βιομηχανία, σύμφωνα με το έγκυρο περιοδικό Pollstar.

Όπως προκύπτει από το δημοσίευμα του Pollstar, οι προβλέψεις για φέτος ήταν κέρδη της τάξης των 12.2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Φυσικά, η πανδημία άλλαξε τα πάντα, με την βιομηχανία να καταγράφει τελικά απώλειες 9.7 δισεκατομμυρίων.

Επιπλέον, οι ακυρωμένες συναυλίες, οι περιοδείες που είτε προγραμματίστηκαν εκ νέου, είτε ακυρώθηκαν εντελών, αλλά και οι χορηγοί που έκαναν πίσω, εκτόξευσαν την ζημία στα 30 δισεκατομμύρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, η επιστροφή στην κανονικότητα θα επανέλθει το καλοκαίρι του 2021.

Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top