ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

50 Heavy Metal Years: Το πρώτο επίσημο βιβλίο των Judas Priest

Όλη η ιστορία των Judas Priest σε ένα φωτογραφικό λεύκωμα. Οι Judas Priest ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πρώτου τους επίσημου βιβλίου με τίτλο 50 Heavy Metal Years. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και λεπτομερέστατη καταγραφή της ιστορίας του συγκροτήματος από την αρχή της πορείας της μέχρι σήμερα. Το Judas Priest – 50…

Όλη η ιστορία των Judas Priest σε ένα φωτογραφικό λεύκωμα.

Οι Judas Priest ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πρώτου τους επίσημου βιβλίου με τίτλο 50 Heavy Metal Years. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και λεπτομερέστατη καταγραφή της ιστορίας του συγκροτήματος από την αρχή της πορείας της μέχρι σήμερα.

Το Judas Priest – 50 Heavy Metal Years, όπως είναι ο πλήρης τίτλος του βιβλίου θα περιλαμβάνει 648 σελίδες και για την δημιουργία του συνεργάστηκαν αρκετοί φωτογράφοι όπως οι Mark Weiss, Fin Costello, Oliver Halfin, ενώ τα κείμενα ανήκουν στον μουσικό κριτικό και δημοσιογράφο Mark Blake. Επιπρόσθετα, υπάρχουν αρκετά σχόλια και κείμενα από τα τωρινά μέλη του group, που κάνουν το βιβλίο απαραίτητο για τους χιλιάδες οπαδούς του επιδραστικού συγκροτήματος.

Μιλώντας για το βιβλίο, ο Oliver Halfin είπε: «Φωτογραφίζω τους Priest από το 1978 και μπορώ να πω ότι είναι η πιο απολαυστική από όλες τις μπάντες που έχω συνεργαστεί μέχρι σήμερα. Πρέπει να αγαπάς τους μεγάλους Judas Priest».

50HeavyMetalYears
Judas Priest – 50 Heavy Metal Years

Το 50 Heavy Metal Years είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες και πρόκειται να διατεθεί σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις. Τα έσοδα για μια από αυτές θα διατεθούν στο Glen Tipton’s Parkinson Foundation.

Το artwork ανήκει στον Mark Wilkinson, άνθρωπο που συνεργάζεται σταθερά με τους Βρετανούς heavy metal θρύλους εδώ και πολλά χρόνια.

Ο κιθαρίστας Glen Tipton είπε: «Ήμασταν οι ηγέτες της επανάστασης του heavy metal, δίνοντας νέο αέρα. Όλο αυτό αποτυπώνεται στο βιβλίο».

Τις προηγούμενες ημέρες ο Rob Halford ανακοίνωσε πως δουλεύει πάνω στο πρώτο του blues album, ανακοινώνοντας παράλληλα πως στις 29 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του με τίτλο Confess. Ο πρώην κιθαρίστας του συγκροτήματος K.K. Downing κυκλοφόρησε την δική του αυτοβιογραφία με τίτλο Heavy Duty: Days In Nights In Judas Priest το 2018.

Θυμίζουμε ότι οι Judas Priest θα εμφανιστούν για ακόμα μια φορά στην πατρίδα μας στο Release Athens Festival, στις 16 Ιουλίου 2021.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top