ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Brann Dailor: «Έχουμε άφθονο υλικό για το νέο μας album»

Οι Mastodon δουλεύουν πάνω σε 30 νέα τραγούδια! Ο Brann Dailor των Mastodon σε νέα του ραδιοφωνική συνέντευξη, αναφέρθηκε στο επερχόμενο studio album του συγκροτήματος, λέγοντας πως σε λίγες ημέρες θα αρχίσουν οι ηχογραφήσεις των νέων τραγουδιών. Πάνω σε 30 νέα κομμάτια θα δουλέψουν οι Αμερικανοί progressive metallers. Για τον…

Οι Mastodon δουλεύουν πάνω σε 30 νέα τραγούδια!

Ο Brann Dailor των Mastodon σε νέα του ραδιοφωνική συνέντευξη, αναφέρθηκε στο επερχόμενο studio album του συγκροτήματος, λέγοντας πως σε λίγες ημέρες θα αρχίσουν οι ηχογραφήσεις των νέων τραγουδιών. Πάνω σε 30 νέα κομμάτια θα δουλέψουν οι Αμερικανοί progressive metallers.

Για τον διάδοχο του «Emperor Of Sand» πρόκειται να μπουν σύντομα στο studio οι Mastodon όπως δήλωσε ο drummer του συγκροτήματος στον ραδιοφωνικό σταθμό 100.3 The X Rocks.

Ο Dailor δήλωσε πως υπάρχει αρκετό νέο υλικό, το οποίο κάνει την διαδικασία εξαιρετικά δύσκολη: «Έχουμε πάρα πολλά τραγούδια. Κοντά στα 30. Από την μια αυτό είναι καλό σε επίπεδο δημιουργικότητας, αλλά η διαδικασία μας δυσκολεύει πολύ. Για το album, ιδανικά, θέλουμε να διαλέξουμε τα 12 καλύτερα».

Για την απόφαση της επιλογής των τραγουδιών που θα καταφέρουν τελικά να μπουν στον δίσκο, ο Dailor τόνισε: «Θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιον έξω από το συγκρότημα, ο οποίος θα μας έλεγε ποια είναι τα καλύτερα. Αλλά αυτό δεν γίνεται. Πρέπει να αναλάβουμε αυτή την ευθύνη και να επιλέξουμε εμείς. Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε σε αυτή την φάση. Υπάρχουν συζητήσεις».

Για το ύφος των νέων τραγουδιών: «Έχουν ένα έντονο doom στοιχείο. Θεωρώ πως σε αυτό το album ο κόσμος θα ακούσει την πιο doom πλευρά των Mastodon».

Θυμίζουμε πως οι Mastodon κυκλοφόρησαν τον Σεπτέμβριο την συλλογή «Medium Rarities», η οποία μάλιστα περιελάμβανε και ένα νέο τραγούδι, το «Fallen Torches». Νωρίτερα, το καλοκαίρι, το συγκρότημα έγραψε το κομμάτι «Rufus Lives» για τις ανάγκες της ταινίας «Bill & Ted Face The Music».

Το «Emperor Of Sand» του 2018 έφτασε μέχρι την 7η θέση του Billboard 200, ενώ το κομμάτι «Sultan’s Curse» κέρδισε βραβείο Grammy στην κατηγορία Best Metal Performance.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top