ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

AC/DC: Βάλτε τα αρχικά σας στο εξώφυλλο του «Power Up»

Στις 13 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του «Power Up». Εν αναμονή της δισκογραφικής τους επιστροφής, οι AC/DC μας δίνουν την δυνατότητα να δούμε τα αρχικά μας στο εξώφυλλο του πολυαναμενόμενου δίσκου. Τον επόμενο μήνα η κυκλοφορία του «Power Up». Στα πλαίσια προώθησης, μέσα από την ιστοσελίδα you.acdc.com, μπορείτε να πληκτρολογήσετε το…

Στις 13 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του «Power Up».

Εν αναμονή της δισκογραφικής τους επιστροφής, οι AC/DC μας δίνουν την δυνατότητα να δούμε τα αρχικά μας στο εξώφυλλο του πολυαναμενόμενου δίσκου. Τον επόμενο μήνα η κυκλοφορία του «Power Up».

Στα πλαίσια προώθησης, μέσα από την ιστοσελίδα you.acdc.com, μπορείτε να πληκτρολογήσετε το όνομα και το επίθετο σας (ή όποιο άλλο ονοματεπώνυμο επιθυμείτε) και να δείτε τα αρχικά γράμματα στο εξώφυλλο του δίσκου. Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα να μοιραστείτε το αποτέλεσμα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι AC/DC αποκάλυψαν πρόσφατα όλες τις πληροφορίες του νέου τους δίσκου, δίνοντας μάλιστα στην δημοσιότητα και το πρώτο single «Shot In The Dark»:

Πίσω από την κονσόλα για το νέο studio album έκατσε ο Brendan O’ Brien, ο οποίος είχε συνεργαστεί με το συγκρότημα τόσο στο διπλά πλατινένιο «Black Ice» του 2008 όσο και στο τελευταίο album των βετεράνων rockers, «Rock Or Bust», το 2014. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Βανκούβερ του Καναδά, με ηχολήπτη τον Mike Fraser, ο οποίος δήλωσε ότι ο Angus Young δούλεψε πάνω σε ιδέες και riffs που είχε «στο συρτάρι του» εδώ και πολλά χρόνια.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι Brian Johnson, Phil Rudd και Cliff Williams επέστρεψαν στις τάξεις του συγκροτήματος για τον δίσκο, ο οποίος θα είναι ο πρώτος για τους AC/DC μετά το «Rock Or Bust» του 2014 και τον θάνατο του κιθαρίστα Malcolm Young το 2017.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top