ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Acid Mammoth: Δείτε το 11λεπτο video clip του «Caravan»

Οι Acid Mammoth θα κυκλοφορήσουν το νέο τους album στις 5 Μαρτίου. Οι Acid Mammoth έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους 11λεπτο video clip για το «Caravan», το ομότιτλο τραγούδι του επερχόμενου album τους. Τον επόμενο μήνα η κυκλοφορία του νέου δίσκου. Μετά το «Berserker», οι Έλληνες doom rockers επιστρέφουν με…

Οι Acid Mammoth θα κυκλοφορήσουν το νέο τους album στις 5 Μαρτίου.

Οι Acid Mammoth έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους 11λεπτο video clip για το «Caravan», το ομότιτλο τραγούδι του επερχόμενου album τους. Τον επόμενο μήνα η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Μετά το «Berserker», οι Έλληνες doom rockers επιστρέφουν με το δεύτερο single του νέου τους album που θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου από την Ιταλική Heavy Psych Sounds. Δείτε το video clip:

Ο διάδοχος του περσινού «Under Acid Hoof» περιλαμβάνει 5 τραγούδια. Η Heavy Psych Sounds επεκτείνει την συνεργασία της με το συγκρότημα, επανεκδίδοντας στις 12 Μαρτίου της επόμενης χρονιάς το ντεμπούτο τους για πρώτη φορά σε βινύλιο και CD, καθώς και το «Under Acid Hoof», με δύο bonus τραγούδια.

Το tracklist του «Caravan»:
01. Berserker
02. Psychedelic Wasteland
03. Ivory Towers
04. Caravan
05. Black Dust

ACID MAMMOTH - CARAVAN
ACID MAMMOTH – CARAVAN

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top