ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Adrian Smith: «Ετοιμάζουμε κάτι πολύ σπουδαίο όταν τελειώσει η πανδημία»

Ο κιθαρίστας των Iron Maiden ζητά υπομονή από τους fans. Ο κιθαρίστας των Iron Maiden, Adrian Smith, μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Eddie Trunk για τις κινήσεις του θρυλικού συγκροτήματος, έδωσε είδηση σχετικά με το μέλλον του συγκροτήματος, όταν με το καλό λήξει ο εφιάλτης της πανδημίας. Πιο συγκεκριμένα, ο…

Ο κιθαρίστας των Iron Maiden ζητά υπομονή από τους fans.

Ο κιθαρίστας των Iron Maiden, Adrian Smith, μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Eddie Trunk για τις κινήσεις του θρυλικού συγκροτήματος, έδωσε είδηση σχετικά με το μέλλον του συγκροτήματος, όταν με το καλό λήξει ο εφιάλτης της πανδημίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγλος κιθαρίστας αφού ζήτησε από τους fans υπομονή, πρόσθεσε πως όταν με το καλό το επιτρέψουν οι συνθήκες, οι Iron Maiden ετοιμάζουν πολλές και μεγάλες εκπλήξεις για τους fans τους:

«Αξίζει να περιμένετε. Υπάρχουν κάποια πολύ σημαντικά πράγματα που ετοιμάζουμε. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω περισσότερο, αλλά θεωρώ πως ο κόσμος θα ξετρελαθεί».

Ο Adrian Smith συνεργάστηκε πρόσφατα με τον κιθαρίστα Richie Kotzen (The Winery Dogs, Mr. Big, Poison, solo) στο album «Smith/Kotzen», ενώ η πανδημία του έδωσε την δυνατότητα να συνεχίσει την προώθηση της βιογραφίας του Monsters Of River & Rock.

Οι βετεράνοι Άγγλοι heavy metal θρύλοι παρόλο που έχουν προγραμματισμένες συναυλίες στην Ευρώπη το καλοκαίρι, αναμένεται να ακυρώσουν τα πλάνα του εξαιτίας της πανδημίας που συνεχίζει να σαρώνει. Παράλληλα, το group περιμένει τα αποτελέσματα που θα δείξουν το εάν θα είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα εισαχθούν στο Rock And Roll Hall Of Fame. Τα αποτελέσματα πρόκειται να ανακοινωθούν τον Μάιο, με το συγκρότημα ήδη να έχει συγκεντρώσει τις προτιμήσεις αρκετών fans, αλλά και γνωστών rock θρύλων όπως οι Kiss και ο Alice Cooper που υποστήριξαν ότι η θέση του group βρίσκεται στο Rock And Roll πάνθεον.

Οι Iron Maiden κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους album «The Book Of Souls» το 2015.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top