ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Adrian Smith και Ritchie Kotzen ενώνουν τις δυνάμεις τους

Όλες οι πληροφορίες για το «Smith/Kotzen». Δύο σπουδαίοι κιθαρίστες, οι Adrian Smith (Iron Maiden) και Ritchie Kotzen (The Winery Dogs, Mr. Big, Poison, solo), ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ομότιτλο ντεμπούτο τους, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο από την BMG. Ακούστε το πρώτο κομμάτι του δίσκου, «Taking My Chances».…

Όλες οι πληροφορίες για το «Smith/Kotzen».

Δύο σπουδαίοι κιθαρίστες, οι Adrian Smith (Iron Maiden) και Ritchie Kotzen (The Winery Dogs, Mr. Big, Poison, solo), ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ομότιτλο ντεμπούτο τους, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο από την BMG. Ακούστε το πρώτο κομμάτι του δίσκου, «Taking My Chances».

Το κομμάτι ηχογραφήθηκε στα νησιά Turks & Caicos, βρετανική κτίση που βρίσκεται στον Ατλαντικό, στις αρχές του 2020, με το ντουέτο να φέρνει στην επιφάνεια το κλασικό rock των 70s.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Adrian Smith είπε: «Νομίζω πως συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον. Ο Richie είναι σπουδαίος βιρτουόζος, αλλά έχει και την αίσθηση της μελωδίας. Η συνεργασία μας κύλησε πολύ άνετα».

Ο Richie Kotzen τόνισε από την μεριά του: «Βρήκαμε κοινό έδαφος στο κλασικό rock και τα blues. Έχουμε την ίδια νοοτροπία. Γράψαμε και ηχογραφήσαμε μαζί όλο το προηγούμενο έτος και είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα».

Πρώτο δείγμα μέσα από το «Smith/Kotzen» είναι το «Taking My Chances», το οποίο έκανε πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες:

Με τους Iron Maiden να κάνουν ένα διάλειμμα από τις εξαντλητικές τους υποχρεώσεις, ο Smith έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με την προώθηση της βιογραφίας του Monsters Of River & Rock που κυκλοφόρησε από την Virgin Books τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Kotzen τον Φεβρουάριο του 2020 κυκλοφόρησε το 22ο προσωπικό του album «50 For 50», ενώ στα πλάνα του είναι και η επαναδραστηριοποίηση των Winery Dogs.

Το tracklist του «Smith/Kotzen»:
01. Taking My Chances
02. Running
03. Scars
04. Some People
05. Glory Road
06. Solar Fire
07. You Don’t Know Me
08. I Wanna Stay
09. ‘Til Tomorrow

SMITH/KOTZEN - SMITH/KOTZEN
SMITH/KOTZEN – SMITH/KOTZEN

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top