ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτό είναι το νέο video clip των Cradle Of Filth

Το «Heartbreak And Séance» είναι το πρώτο video clip από τον καινούργιο δίσκο των Cradle Of Filth, ο οποίος έχει τίτλο «Cryptoriana – The Seductiveness Of Decay» και θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου από τη Nuclear Blast. Το video clip, το οποίο γυρίστηκε στη Λετονία, δεν κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις για…

Το «Heartbreak And Séance» είναι το πρώτο video clip από τον καινούργιο δίσκο των Cradle Of Filth, ο οποίος έχει τίτλο «Cryptoriana – The Seductiveness Of Decay» και θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου από τη Nuclear Blast.

Το video clip, το οποίο γυρίστηκε στη Λετονία, δεν κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις για τους φίλους του συγκροτήματος, αφού, όπως λέει ο Dani Filth, περιλαμβάνει γυμνά κορμιά, κορίτσια με μακιγιάζ, κοράκια, κεριά κλπ. «Το video είναι φανταστικό, βασίζεται στη σκοτεινή ερωτική εικονογραφία του εξωφύλλου και ζωντανεύει μέσω του πλούσιου Technicolor» σημειώνει ο τραγουδιστής του συγκροτήματος.

Δείτε το:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top