ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακόμα δύο νέα singles από τους Smashing Pumpkins

Ακούστε τα «Ramona» και «Wyttch». Οι Smashing Pumpkins έδωσαν στην δημοσιότητα ακόμα δύο νέα singles μέσα από το επερχόμενο album τους «Cyr». Ακούστε τα «Ramona» και «Wyttch». Μετά την ανακοίνωση της δισκογραφικής τους επιστροφής, οι Pumpkins κυκλοφορούν κάθε φορά δύο singles, δίνοντας μας μια καλή γεύση μέσα από το νέο…

Ακούστε τα «Ramona» και «Wyttch».

Οι Smashing Pumpkins έδωσαν στην δημοσιότητα ακόμα δύο νέα singles μέσα από το επερχόμενο album τους «Cyr». Ακούστε τα «Ramona» και «Wyttch».

Μετά την ανακοίνωση της δισκογραφικής τους επιστροφής, οι Pumpkins κυκλοφορούν κάθε φορά δύο singles, δίνοντας μας μια καλή γεύση μέσα από το νέο τους, ενδέκατο album. Η αρχή έγινε τον Αύγουστο με τα «Colour Of Love» και το ομότιτλο τραγούδι, ακολούθησαν τον Σεπτέμβριο τα «Confessions Of A Dopamine Addict» και «Wrath», ενώ νωρίτερα τον Οκτώβριο απολαύσαμε τα «Anno Satana» και «Birch Grove».

Σήμερα, έναν μήνα πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του «Cyr» ακούμε ακόμα δύο νέα τραγούδια:

Δείτε το video clip του «Ramona»:

Ακούστε το «Wyttch»:

Ο διάδοχος του «Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun» ηχογραφήθηκε στο Σικάγο, με τον Billy Corgan να αναλαμβάνει την παραγωγή του.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα οι Smashing Pumpkins ανακοίνωσαν πως δουλεύουν πάνω στο sequel των albums «Mellon Collie & The Infinite Sadness» και «Machina/The Machines Of God», με τον Corgan να κάνει λόγο για μια rock όπερα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top