ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακόμα ένα δείγμα από το «10 Years Gone» των Deafheaven

Οι Deafheaven κυκλοφόρησαν το «Glint». Οι Deafheaven έδωσαν στην δημοσιότητα την live εκτέλεση του «Glint», μέσα από το επερχόμενο «10 Years Gone». Η ζωντανή -μέσα από το studio- ηχογράφηση των Αμερικανών post metallers θα κυκλοφορήσει στις 4 του επόμενου μήνα. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει ανατρέψει τις ισορροπίες στην καθημερινότητα…

Οι Deafheaven κυκλοφόρησαν το «Glint».

Οι Deafheaven έδωσαν στην δημοσιότητα την live εκτέλεση του «Glint», μέσα από το επερχόμενο «10 Years Gone». Η ζωντανή -μέσα από το studio- ηχογράφηση των Αμερικανών post metallers θα κυκλοφορήσει στις 4 του επόμενου μήνα.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει ανατρέψει τις ισορροπίες στην καθημερινότητα των συγκροτημάτων και οι Deafheaven δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Έχοντας ακυρώσει την προγραμματισμένη τους περιοδεία αλλά και όλες τις ζωντανές εμφανίσεις τους μέσα στο 2020, οι Αμερικανοί έπαιξαν ζωντανά στο studio τα κομμάτια που σχεδίαζαν να παρουσιάσουν στις συναυλίες τους με το τελικό αποτέλεσμα να έχει τίτλο «10 Years Gone».

«Οι περιοδείες είναι το μοναδικό μας εισόδημα, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και έκτακτες καταστάσεις. Με το «10 Years Gone» θέλουμε να δώσουμε στους fans μια εικόνα με αυτό που είχαμε στο μυαλό μας να παρουσιάσουμε ζωντανά. Πρόκειται για μια ζωντανή ηχογράφηση μέσα από το studio η οποία περιλαμβάνει υλικό από όλους μας τους δίσκους και θα κυκλοφορήσει σε φυσική και ψηφιακή μορφή» τονίζει το συγκρότημα στην ανακοίνωσή του.

Έτσι, μετά το «Daedalus» που ακούσαμε στα τέλη Οκτωβρίου, σειρά παίρνει το «Glint», ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια του εκπληκτικού «Ordinary Corrupt Human Love».

Ακούστε το:

Η νέα ζωντανή ηχογράφηση των Deafheaven θα βγει στις 4 Δεκεμβρίου μέσω της Sargent House με τους fans να έχουν την δυνατότητα να στηρίξουν με την αγορά τους οικονομικά το αγαπημένο τους συγκρότημα.

Θυμίζουμε το tracklist του «10 Years Gone»:
01. From The Kettle Onto The Coil
02. Daedalus
03. Vertigo
04. Language Games
05. Glint
06. Baby Blue
07. The Pecan Tree
08. Dream House

DEAFHEAVEN - 10 YEARS GONE
DEAFHEAVEN – 10 YEARS GONE

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top