ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακόμα ένα δείγμα από το unplugged live album των Biffy Clyro

Δείτε το performance clip του «Black Chandelier». Μετά το «Many Of Horror», οι Biffy Clyro έδωσαν στη δημοσιότητα ακόμα ένα video μέσα από το επερχόμενο unplugged live album τους με τίτλο «MTV Unplugged: Live At The Roundhouse». Η ζωντανή ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Camden του Λονδίνου και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις…

Δείτε το performance clip του «Black Chandelier».

Μετά το «Many Of Horror», οι Biffy Clyro έδωσαν στη δημοσιότητα ακόμα ένα video μέσα από το επερχόμενο unplugged live album τους με τίτλο «MTV Unplugged: Live At The Roundhouse».

Η ζωντανή ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Camden του Λονδίνου και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου.

Ο frontman των Σκωτσέζων, Simon Neil, μιλώντας στο NME τόνισε πως το συγκρότημα δουλεύει παράλληλα σε δύο νέα studio albums: «Γράφουμε αρκετή μουσική το τελευταίο διάστημα. Δουλεύουμε πάνω σε ένα νέο album για μια ταινία, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Jamie Adams, ο οποίος συνήθως γυρίζει κωμωδίες. Αυτή όμως δεν θα είναι κωμική ταινία».

Το δεύτερο album πάνω στο οποίο δουλεύουν οι Biffy Clyro θα πρόκειται για full length δουλειά της μπάντας, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά.

Το tracklist του «MTV Unplugged: Live At Roundhouse London»:
01. The Captain
02. Biblical
03. Re-arrange
04. Drop It
05. Black Chandelier
06. Folding Stars
07. Different Kind Of Love
08. Mountains
09. God Only Knows
10. Opposite
11. Small Wishes
12. Bubbles
13. Medicine
14. Many Of Horror
15. Machines

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top