ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακόμα ένα single από τους Tomahawk του Mike Patton

Οι Tomahawk κυκλοφόρησαν το video clip του «Predators & Scavengers». Οι Tomahawk κυκλοφόρησαν την Παρασκευή 26 Μαρτίου το ολοκαίνουριο album τους «Tonic Immobility» και την ίδια μέρα έδωσαν στην δημοσιότητα το ολοκαίνουριο video clip για το τραγούδι «Predators & Scavengers». Σκηνοθέτης και δημιουργός του clip είναι ο Diego Cumplido, με…

Οι Tomahawk κυκλοφόρησαν το video clip του «Predators & Scavengers».

Οι Tomahawk κυκλοφόρησαν την Παρασκευή 26 Μαρτίου το ολοκαίνουριο album τους «Tonic Immobility» και την ίδια μέρα έδωσαν στην δημοσιότητα το ολοκαίνουριο video clip για το τραγούδι «Predators & Scavengers».

Σκηνοθέτης και δημιουργός του clip είναι ο Diego Cumplido, με τον Duane Denison (The Jesus Lizard, Unsemble) να δηλώνει: «Το κομμάτι ξεκίνησε ως η «παρατήρηση» μας απέναντι στην κλιματική αλλαγή. Μήπως όμως έχει να κάνει και με την αλλαγή στην κοινωνική και οικονομική κατάσταση;».

Δείτε το νέο video clip του «Predators & Scavengers»:

Για το νέο album, πρώτο των Tomahawk μετά από 7 ολόκληρα χρόνια, ο Denison πρόσθεσε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά εξαιτίας της πανδημίας. Αρκετός κόσμος νιώθει αδύναμος και κολλημένος σε αυτή την δύσκολη κατάσταση. Ο δίσκος αυτός είναι μια απόδραση από την πραγματικότητα που ζούμε. Το «Tonic Immobility» δεν έχει πολιτικές προεκτάσεις. Για μένα το rock είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να δεις την πραγματικότητα».

Οι Tomahawk είχαν προλογίσει τον δίσκο με τα singles «Business Casual» και «Dog Eat Dog».

Οι Tomahawk αποτελούνται από τον Duane Denison (The Jesus Lizard, Unsemble), Trevor Dunn (Mr. Bungle, Fantômas), Mike Patton (Faith No More, Mr. Bungle) και John Stanier (Helmet, Battles). Το συγκρότημα ξεκίνησε να δισκογραφεί στις αρχές του 2000, με το ομότιτλο ντεμπούτο τους να βγαίνει στην αγορά το 2001, ενώ δύο χρόνια αργότερα ακολούθησε το «Mit Gas». Το 2007 οι Tomahawk κυκλοφόρησαν το «Anonymous», με το group να μπαίνει στον πάγο μέχρι το 2013, όταν και κυκλοφόρησε το «Oddfellows».

Το tracklist του «Tonic Immobility»:
01. SHHH!
02. Valentine Shine
03. Predators and Scavengers
04. Doomsday Fatigue
05. Business Casual
06. Tattoo Zero
07. Fatback
08. Howlie
09. Eureka
10. Sidewinder
11. Recoil
12. Dog Eat Dog

TOMAHAWK - TONIC IMMOBILITY
TOMAHAWK – TONIC IMMOBILITY

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top