ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Ακόμα μια σπουδαία φιλανθρωπική κίνηση από τους Metallica

Το All Within My Hands προσφέρει $75,000 στην πολιτεία του Τέξας. Το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο έδειξαν για μια ακόμη φορά οι Metallica, οι οποίοι δώρισαν μέσω του μη κερδοσκοπικού τους οργανισμού, All Within My Hands, $75,000 δολάρια στην πολιτεία του Τέξας, η οποία τον προηγούμενο μήνα χτυπήθηκε από το πιο…

Το All Within My Hands προσφέρει $75,000 στην πολιτεία του Τέξας.

Το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο έδειξαν για μια ακόμη φορά οι Metallica, οι οποίοι δώρισαν μέσω του μη κερδοσκοπικού τους οργανισμού, All Within My Hands, $75,000 δολάρια στην πολιτεία του Τέξας, η οποία τον προηγούμενο μήνα χτυπήθηκε από το πιο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας των τελευταίων ετών.
Πιο συγκεκριμένα το ίδρυμα που ίδρυσε η μπάντα το 2017, διέθεσε το παραπάνω χρηματικό ποσό στον επίσης μη κερδοσκοπικό οργανισμό Feeding America.

H αποστολή του Feeding America, είναι η εξάλειψη της πείνας στις ΗΠΑ. Για να το επιτύχει αυτό έχει ιδρύσει ένα ευρύ δίκτυο τραπεζών τροφίμων σε ολόκληρη τη χώρα, στις οποίες έχουν πρόσβαση πολλά εκατομμύρια Αμερικανοί ετησίως.

Η δωρεά έγινε γνωστή μέσω του επίσημου λογαριασμού του All Within My Hands στο Twitter, και στο κείμενο της ανακοίνωσης διαβάζουμε: «Η χιονοθύελλα που χτύπησε το Τέξας τον προηγούμενο μήνα ήταν κάτι που κανένας πολίτης όχι μόνο δεν περίμενε, αλλά ούτε καν φανταζόταν. Καθώς οι θερμοκρασίες έπεφταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα και στην περιοχή υπήρχαν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος, οι οικογένειες υπέφεραν. Τα καταστήματα τροφίμων έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να υποστηρίξουν την τοπική κοινότητα, αλλά τα αποθέματα τους μειώθηκαν δραματικά. Αν και οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν και το ρεύμα επανέρχεται σε πολλές περιοχές, πολλοί πολίτες δυστυχώς συνεχίζουν να αγωνίζονται. Οι Τεξανοί βρίσκουν άδεια ράφια στα καταστήματα τροφίμων, και οι αποθήκες τους αδειάζουν. Σε συνέχεια του αγώνα μας στην εξάλειψη της πείνας, το All within my hands, δώρισε $75,000 στο Feeding America, προκειμένου να διανεμηθούν στις τράπεζες τροφίμων στην πολιτεία του Τέξας».

Η δράση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια μακριά λίστα φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών του All Within My Hands”, το οποίο, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του, ιδρύθηκε με βασικό σκοπό την ενίσχυση των ανθρώπων που βοήθησαν και υποστήριξαν τους Metallica όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Η πρώτη ζωντανή εμφάνιση των Metallica μέσα στο 2021.

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Μένει στην Αθήνα τα τελευταία 14 χρόνια. Αγαπάει τα ξωτικά όλων των φυλών, τον Batman, τον Tarantino, τους Pink Floyd και τον Nick Cave. Στο Game of Thrones είναι με τους Stark και σίγουρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το θάνατο του Nedd Stark στον πρώτο κύκλο. Θα ήθελε να μένει στην άκρη μιας λίμνης σε ένα πέτρινο σπίτι στη Σκωτία.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top