ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε το νέο single των Cigarettes After Sex «Falling In Love»

Δεύτερο τραγούδι μέσα από το επερχόμενο album «Cry». Οι Cigarettes After Sex παρουσίασαν το νέο τους single «Falling In Love», μέσα από το επερχόμενο δεύτερο studio album τους με τίτλο «Cry». Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου από την Partisan Records και οι ηχογραφήσεις του έλαβαν χώρα στην μαγευτική…

Δεύτερο τραγούδι μέσα από το επερχόμενο album «Cry».

Οι Cigarettes After Sex παρουσίασαν το νέο τους single «Falling In Love», μέσα από το επερχόμενο δεύτερο studio album τους με τίτλο «Cry».

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου από την Partisan Records και οι ηχογραφήσεις του έλαβαν χώρα στην μαγευτική Μαγιόρκα της Ισπανίας.

Μιλώντας στο BBC Radio 1, αλλά και στην επίσημη τοποθέτηση του, ο frontman Greg Gonzalez είπε: «Ο ήχος του album δένει απόλυτα κατά την γνώμη μου με την ειδυλλιακή τοποθεσία. Προσωπικά, βλέπω αυτό το album σαν ταινία η οποία γυρίστηκε σε μια εξωτική τοποθεσία. Είναι ένας προσωπικός δίσκος που διηγείται σημαντικά για εμένα πράγματα».

Το «Falling In Love» είναι το δεύτερο κομμάτι που ακούμε μέσα από τον δίσκο, μετά το «Heavenly»:

Το tracklist του «Cry»:
01. Don’t Let Me Go
02. Kiss It Off Me
03. Heavenly
04. You’re The Only Good Thing In My Life
05. Touch
06. Hentai
07. Cry
08. Falling In Love
09. Pure

CIGARETTES AFTER SEX – CRY

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top