ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε το νέο τραγούδι των Need «Beckethead»

Οι Need εντυπωσιάζουν με το δεύτερο single του νέου album. Μετά το «Nemmortal», οι Need έδωσαν στην δημοσιότητα το δεύτερο δείγμα μέσα από το πολυαναμενόμενο επερχόμενο album τους «Norchestrion: A Song For The End». Ακούστε το «Beckethead». Στις 12 Ιανουαρίου αναμένουμε το νέο album των Ελλήνων progressive metallers, με το…

Οι Need εντυπωσιάζουν με το δεύτερο single του νέου album.

Μετά το «Nemmortal», οι Need έδωσαν στην δημοσιότητα το δεύτερο δείγμα μέσα από το πολυαναμενόμενο επερχόμενο album τους «Norchestrion: A Song For The End». Ακούστε το «Beckethead».

Στις 12 Ιανουαρίου αναμένουμε το νέο album των Ελλήνων progressive metallers, με το συγκρότημα να μας κρατάει ζεστούς με το ολοκαίνουριο τραγούδι, το οποίο πραγματικά εντυπωσιάζει.

Ακούστε το:

Όσοι θέλετε να προ-παραγγείλετε το album μπορείτε να το κάνετε μέσω της επίσημης σελίδας των Need στο Bandcamp. Το «Norchestrion: A Song For The End» είναι διαθέσιμο σε digipak CD διπλό βινύλιο (με limited edition χρωματιστή έκδοση), καθώς και ένα box-set που θα περιλαμβάνει το βινύλιο, το CD καθώς και ένα αποκλειστικό t-shirt.

Ο διάδοχος του εξαιρετικού «Hegaiamas: A Song For Freedom» αποτελεί σύμφωνα και με το ίδιο το συγκρότημα, το πιο φιλόδοξο δισκογραφικό βήμα ως τώρα.

Θυμίζουμε το tracklist του «Norchestrion: A Song For The End»:
01. Avia
02. Beckethead
03. Nemmortal
04. Bloodlux
05. V.a.d.i.s.
06. Norchestrion
07. Circadian
08. Ananke
09. Kinwind

NEED - NORCHESTRION: A SONG FOR THE END
NEED – NORCHESTRION: A SONG FOR THE END

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top