ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε το νέο τραγούδι του Neil Young, «Vacancy»

Μέσα από το ακυκλοφόρητο επερχόμενο album «Homegrown». Ο Neil Young έδωσε στην δημοσιότητα το τραγούδι «Vacancy», που υπάρχει στο ακυκλοφόρητο επερχόμενο album του «Homegrown». Στις 19 Ιουνίου η κυκλοφορία του δίσκου. Οι fans του Καναδού τραγουδοποιού αναμένουν την κυκλοφορία του «Homegrown», του «χαμένου» album που ηχογράφησε ο Young το 1975,…

Μέσα από το ακυκλοφόρητο επερχόμενο album «Homegrown».

Ο Neil Young έδωσε στην δημοσιότητα το τραγούδι «Vacancy», που υπάρχει στο ακυκλοφόρητο επερχόμενο album του «Homegrown». Στις 19 Ιουνίου η κυκλοφορία του δίσκου.

Οι fans του Καναδού τραγουδοποιού αναμένουν την κυκλοφορία του «Homegrown», του «χαμένου» album που ηχογράφησε ο Young το 1975, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας. Ο ίδιος ο δημιουργός χαρακτήρισε τον δίσκο ως «γέφυρα» μεταξύ του «Harvest» (1972) και «Comes A Time» (1978).

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Reprise Records στις 19 Ιουνίου και περιλαμβάνει 12 συνθέσεις, οι οποίες ηχογραφήθηκαν στο Broken Arrow Ranch Studio του Young, τον Ιανουάριο του 1975. Από το album έχουμε ακούσει ακόμα ένα τραγούδι, το «Try», το οποίο ο Young έπαιζε ζωντανά στις ζωντανές του εμφανίσεις το 2007 και 2008.

Το tracklist του «Homegrown»:
01. Separate Ways
02. Try
03. Mexico
04. Love Is A Rose
05. Homegrown
06. Florida
07. Kansas
08. We Don’t Smoke It No More
09. White Line
10. Vacancy
11. Little Wing
12. Star Of Bethlehem

NEIL YOUNG – HOMEGROWN

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top