ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε το ολοκαίνουριο single των Sólstafir «Akkeri»

Πρώτο δείγμα μέσα από το album «Endless Twilight Of Codependent Love». Οι Sólstafir κυκλοφόρησαν το «Akkeri», πρώτο single μέσα από το επερχόμενο album τους «Endless Twilight Of Codependent Love». Στις 6 Νοεμβρίου από την Season Of Mist το album στα καταστήματα. «Δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις την μαγεία αυτού του…

Πρώτο δείγμα μέσα από το album «Endless Twilight Of Codependent Love».

Οι Sólstafir κυκλοφόρησαν το «Akkeri», πρώτο single μέσα από το επερχόμενο album τους «Endless Twilight Of Codependent Love». Στις 6 Νοεμβρίου από την Season Of Mist το album στα καταστήματα.

«Δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις την μαγεία αυτού του συγκροτήματος» λέει ο frontman των Ισλανδών, Aðalbjörn Tryggvason. «Είμαστε 4 περίεργοι τύποι που συνεχώς ψαχνόμαστε μουσικά χωρίς να έχουμε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μας» προσθέτει.

Το 11λεπτο «Akkeri» αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την φιλοσοφία των Sólstafir.

ο επερχόμενος δίσκος ηχογραφήθηκε στο Sundlaugin Studio, στην Ισλανδία, εκεί όπου ηχογραφήθηκαν οι τρεις τελευταίες δισκογραφικές δουλειές των Σκανδιναβών. Την παραγωγή έχει κάνει ο Birgir Jón Birgisson, γνωστός από τις συνεργασίες του με τους Sigur Rós, Alcest και Damian Rice.

Το artwork του «Endless Twilight Of Codependent Love»:
01. Akkeri
02. Drýsill
03. Rökkur
04. Her Fall From Grace
05. Dionysus
06. Til Moldar
07. Alda Syndanna
08. Or
09. Úlfur
10. Hrollkalda Þoka Einmanaleikans (bonus track)
11. Hann For Sjalfur (bonus track)

SOLSTAFIR – ENDLESS TWILIGHT OF CODEPENDENT LOVE

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top