ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε ολόκληρο το album διασκευών του Chris Cornell

Η οικογένεια του Chris Cornell κυκλοφόρησε το album «No One Sings Like You Anymore». Η οικογένεια του Chris Cornell σε μια κίνηση έκπληξη, έδωσε στην δημοσιότητα το album διασκευών που είχε ηχογραφήσει ο αδικοχαμένος τραγουδιστής των Soundgarden, «No One Sings Like You Anymore». Ο δίσκος που ηχογραφήθηκε το 2016 περιλαμβάνει…

Η οικογένεια του Chris Cornell κυκλοφόρησε το album «No One Sings Like You Anymore».

Η οικογένεια του Chris Cornell σε μια κίνηση έκπληξη, έδωσε στην δημοσιότητα το album διασκευών που είχε ηχογραφήσει ο αδικοχαμένος τραγουδιστής των Soundgarden, «No One Sings Like You Anymore».

Ο δίσκος που ηχογραφήθηκε το 2016 περιλαμβάνει 10 τραγούδια με τον Cornell να παίζει όλα τα όργανα και τον πολύπειρο παραγωγό Brendan O’ Brien (AC/DC, Pearl Jam) να κάθεται πίσω από την κονσόλα.

Η οικογένεια του Cornell χαρακτήρισε τον δίσκο ως «ένα δώρο για τους fans του Chris», τονίζοντας πως η δυναμική φωνή του θα επηρεάσει πολλές ακόμα γενιές τραγουδιστών.

«Αυτός ο δίσκος είναι πολύ ιδιαίτερος καθώς πρόκειται για κάτι που έχει δημιουργήσει από την αρχή μέχρι το τέλος του ο Chris» τονίζει η Vicky Cornell.

Και προσθέτει: «Η επιλογή των τραγουδιών αποτελεί μια προσωπική ματιά του σε μερικούς από τους αγαπημένους του καλλιτέχνες και τραγούδια. Ο ίδιος ανυπομονούσε να κυκλοφορήσει αυτό το album. Η γεύση είναι γλυκόπικρη καθώς θα έπρεπε ο ίδιος να βρίσκεται εδώ μαζί μας, όμως ακόμα και έτσι, σας το παρουσιάζουμε με πόνο ψυχής αλλά και χαρά, ειδικά αυτή την ιδιαίτερη περίοδο των εορτών. Είμαι πολύ περήφανη για αυτή την δουλειά και ξέρω ότι για πάντα θα θεωρείται ως μια από τις σημαντικότερες φωνές των καιρών μας».

Διαβάστε ακόμα: Οι Soundgarden είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν μαζί.

Το «No One Sings Like You Anymore» πρόκειται να κυκλοφορήσει και σε βινύλιο/CD στις 19 Μαρτίου.

Ακούστε το «No One Sings Like You Anymore»:

Το tracklist του «No One Sings Like You Anymore»:
01. Get It While You Can (Janis Joplin)
02. Jump Into The Fire (Harry Nilsson)
03. Sad Sad City (Ghostland Observatory)
04. Patience (Guns N’ Roses)
05. Nothing Compares 2 U (Prince)
06. Watching The Wheels (John Lennon)
07. You Don’t Know Nothing About Love (Carl Hall)
08. Showdown (Electric Light Orchestra)
09. To Be Treated Rite (Terry Reid)
10. Stay With Me Baby (Lorraine Ellison)

CHRIS CORNELL - NO ONE SINGS LIKE YOU ANYMORE
CHRIS CORNELL – NO ONE SINGS LIKE YOU ANYMORE

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top