ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε τα δύο νέα «επαναστατικά» singles των Machine Head

Με την συμμετοχή και του Jesse Leach των Killswitch Engage. Οι Machine Head έδωσαν στην δημοσιότητα δύο νέα τραγούδια, τα «Stop The Bleeding» και «Bulletproof», τα οποία είναι αφιερωμένα στην μνήμη των George Floyd και Ahmaud Arbery. Με την συμμετοχή και του Jesse Leach των Killswitch Engage το πρώτο από…

Με την συμμετοχή και του Jesse Leach των Killswitch Engage.

Οι Machine Head έδωσαν στην δημοσιότητα δύο νέα τραγούδια, τα «Stop The Bleeding» και «Bulletproof», τα οποία είναι αφιερωμένα στην μνήμη των George Floyd και Ahmaud Arbery. Με την συμμετοχή και του Jesse Leach των Killswitch Engage το πρώτο από αυτά.

Οι Machine Head έδωσαν την δική τους απάντηση στην αστυνομική βία που μαστίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες το τελευταίο διάστημα, κυκλοφορώντας τα δύο νέα τραγούδια «Stop The Bleeding» και «Bulletproof». Στο πρώτο από αυτά, συμμετέχει και ο Jesse Leach, frontman των Killswitch Engage, με το video να κάνει πρεμιέρα.

Το «Stop The Bleeding» γράφτηκε τον Δεκέμβριο του 2018, με τον Robb Flynn να δηλώνει: «Έπιασα τον εαυτό μου να τραγουδάει τους στίχους του συγκεκριμένου τραγουδιού την ημέρα που οι 4 αστυνομικοί δολοφόνησαν τον George Floyd. Όλα όσα ήθελα να πω, υπάρχουν σε αυτό το τραγούδι».

Το video περιλαμβάνει και τους δύο τραγουδιστές και σκηνοθετήθηκε από τον Mike Sloat, ο οποίος χρησιμοποίησε πλάνα από τις πρόσφατες κινητοποιήσεις στους δρόμους του Oakland.

Για την συνεργασία του με τον Leach, ο Flynn είπε: «Συζητούσαμε εδώ και έξι μήνες για την συμμετοχή του σε ένα τραγούδι. Το συγκεκριμένο του ταιριάζει απόλυτα και παρόλο που λόγω COVID-19 δεν είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε, το αποτέλεσμα είναι αυτό που θέλαμε».

Ο Jesse Leach από την μεριά του δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που συμμετέχω. Το ότι αυτό το κομμάτι είναι Machine Head, κάνει το μήνυμα ακόμα πιο δυνατό».

Ακούστε το «Bulletproof» εδώ.

 

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top