ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Ακυρώνεται το φετινό Glastonbury Festival

Για δεύτερη χρονιά δεν θα πραγματοποιηθεί το Βρετανικό φεστιβάλ. Η μουσική βιομηχανία συνεχίζει να πλήττεται βαρύτατα από την πανδημία, με τις περιοδείες και τις συναυλίες να παραμένουν στον πάγο. Το Glastonbury, το μεγαλύτερο μουσικό Βρετανικό φεστιβάλ, ακυρώνεται για δεύτερη χρονιά, σκορπίζοντας απογοήτευση στους fans. «Με θλίψη αναγκαζόμαστε να σας ανακοινώσουμε…

Για δεύτερη χρονιά δεν θα πραγματοποιηθεί το Βρετανικό φεστιβάλ.

Η μουσική βιομηχανία συνεχίζει να πλήττεται βαρύτατα από την πανδημία, με τις περιοδείες και τις συναυλίες να παραμένουν στον πάγο. Το Glastonbury, το μεγαλύτερο μουσικό Βρετανικό φεστιβάλ, ακυρώνεται για δεύτερη χρονιά, σκορπίζοντας απογοήτευση στους fans.

«Με θλίψη αναγκαζόμαστε να σας ανακοινώσουμε πως το προγραμματισμένο για φέτος Glastonbury δεν θα πραγματοποιηθεί, με αποτέλεσμα να έχουμε δεύτερη χρονιά απραξίας. Παρά τις τεράστιες προσπάθειες μας, μας έχει γίνει σαφές πως το φεστιβάλ δεν μπορεί να λάβει χώρα. Ζητάμε συγγνώμη για την απογοήτευση».

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ μέχρι και πριν από λίγες ημέρες υποστήριζαν πως δεν υπάρχει περίπτωση αναβολής του σπουδαίου μουσικού event. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι την ημέρα ακύρωσης του event είχαν πουληθεί πάνω από 135,000 εισιτήρια!

Οι headliners του φετινού Glastonbury ήταν η Taylor Swift και ο sir Paul McCartney, με τους κατόχους των εισιτηρίων να αποζημιώνονται μέσα στους επόμενους μήνες, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

«Το 2022 θα είναι μια διαφορετική χρονιά και θα είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε κάτι πραγματικά σπουδαίο. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξη. Αισιοδοξούμε σε καλύτερες μέρες για όλους» καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών του φεστιβάλ.

Οι άνθρωποι της μουσικής βιομηχανίας στο Ηνωμένο Βασίλειο ζητούν από την κυβέρνηση ακόμα μεγαλύτερη στήριξη, καθώς μετά και την οριστική συμφωνία για το Brexit, τα προβλήματα σε μουσικούς και συγκροτήματα είναι τεράστια.

Η Μεγάλη Βρετανία μετράει μέχρι σήμερα περισσότερους από 95,000 νεκρούς από την πανδημία της Covid-19.

Δείτε την ανακοίνωση των διοργανωτών του Glastonbury Festival:

Latest from CULTURE

Go to Top