ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Altitudes + Attitude – Get It Out

Frank Bello (Anthrax) και David Ellefson (Megadeth) δίνουν συνέχεια στην συνεργασία τους και επιτέλους κυκλοφορούν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά ως Altitudes + Attitude. Όπως αντιλαμβάνεστε, το «Get It Out» είναι ο θρίαμβος του μπάσου, με τους δύο μουσικούς να παίζουν εδώ ότι δεν μπορούν να κάνουν στις μπάντες τους.…

Frank Bello (Anthrax) και David Ellefson (Megadeth) δίνουν συνέχεια στην συνεργασία τους και επιτέλους κυκλοφορούν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά ως Altitudes + Attitude. Όπως αντιλαμβάνεστε, το «Get It Out» είναι ο θρίαμβος του μπάσου, με τους δύο μουσικούς να παίζουν εδώ ότι δεν μπορούν να κάνουν στις μπάντες τους. Το project εξυπηρετεί απόλυτα τον σκοπό του καθώς η μουσική εδώ δεν είναι metal, με τους δύο άντρες απαλλαγμένους από το άγχος της επιτυχίας να μας χαρίζουν μερικές αξιόλογες στιγμές ποιοτικού hard rock. Έχοντας στο πλευρό τους μερικά πολύ δυνατά χαρτιά όπως ο Ace Frehley, ο Gus G., η Nita Strauss (Alice Cooper), Christian Martucci (Stone Sour) και άλλους, Bello και Ellefson δεν θα αλλάξουν την μουσική, αλλά γράφουν τίμια heavy rock κομμάτια όπως τα «Late» και «Part Of Me». Αν είστε φανατικοί συλλέκτες ο δίσκος είναι ήδη στην checklist σας. Εναλλακτικά, κάντε τουλάχιστον τον κόπο να τον ακούσετε, γιατί σίγουρα θα περάσετε καλά.

Συγκρότημα: Altitudes + Attitude
Album: Get It Out
Label: Megaforce
Ημ. Κυκλοφορίας: 18/01/2019

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top