ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Me & That Man: Δείτε το video του «By The River» με τη συμμετοχή του Ihsahn

Στις 27 Μαρτίου η κυκλοφορία του «New Man, New Songs, Shame Shit, Vol.1». Οι Me And That Man του Nergal κυκλοφόρησαν ακόμα ένα video μέσα από το επερχόμενο album τους «New Man, New Songs, Shame Shit, Vol.1». Πρόκειται για το clip του «By The River», στο οποίο ξεχωρίζει η συμμετοχή…

Στις 27 Μαρτίου η κυκλοφορία του «New Man, New Songs, Shame Shit, Vol.1».

Οι Me And That Man του Nergal κυκλοφόρησαν ακόμα ένα video μέσα από το επερχόμενο album τους «New Man, New Songs, Shame Shit, Vol.1». Πρόκειται για το clip του «By The River», στο οποίο ξεχωρίζει η συμμετοχή του Ihsahn των Emperor. Στις 27 του ερχόμενου μήνα η κυκλοφορία του δεύτερου album του side project από τον frontman των Behemoth.

Ο Nergal θα αφιερώσει το 2020 στους Me And That Man, με το δεύτερο album του side project του να βρίσκεται προ των πυλών. Τρία χρόνια μετά το ντεμπούτο τους «Songs Of Love And Death», ο Nergal συνεργάζεται στο «New Man, New Songs, Same Shit, Vol. 1» με πολύ γνωστά ονόματα της rock και metal σκηνής.

Η λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει τους: Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour), Brent Hinds (Mastodon), Matt Heafy (Trivium), Ihsahn (Emperor), Sivert Høyem (Madrugada), Matt McNerney (Grave Pleasures), Jørgen Munkeby (Shining), Nicke Anderson (Hellacopters, Imperial State Electric, Entombed, Lucifer), Johanna Sadonis (Lucifer), Rob Caggiano (Volbeat), Niklas Kvarforth (Shining), Anders Landelius (Dead Soul) και Jerome Reuter (Rome).

Το tracklist και οι συμμετοχές του «New Man, New Songs, Same Shit, Vol. 1»:
01. Run With The Devil (feat. Jørgen Munkeby of Shining)
02. Coming Home (feat. Siver Høyem of Madrugada)
03. Burning Churches (feat. Mat McNerney of Grave Pleasures)
04. By The River (feat. Ihsahn of Emperor)
05. Męstwo
06. Surrender (feat. Anders Landelius of Dead Soul)
07. Deep Down South (feat. Nicke Anderson of Entombed/Johanna Sadonis of Lucifer)
08. Man Of The Cross (feat. Jerome Reuter of Rome)
09. You Will Be Mine (feat. Matt Heafy of Trivium)
10. How Come? (feat. Corey Taylor of Slipknot and Stone Sour) / Brent Hinds of Mastodon)
11. Confession (feat. Niklas Kvarforth of Shining)

ME AND THAT MAN – NEW MAN, NEW SONGS, SAME SHIT, VOL. 1

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top